Pandurii sună adunarea luni. Jucătorii aflați sub contract, inclusiv cei de la echipa secundă, sunt chemați la primul antrenament

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 14:15 Pregătiri, amicale
Pandurii sună adunarea luni.** Jucătorii aflați sub contract, inclusiv cei de la echipa secundă, sunt chemați la primul antrenament

Biroul de presă al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, club retrogradat din Liga 1 în Liga 2, a anunțat astăzi că echipa gorjeană care încă nu are un antrenor principal după ce cu Flavius Stoican s-a reziliat contractul are programată reunirea pentru luni, 26 iunie.

Conducerea clubului Pandurii anunță că luni, 26 iunie, este programată reunirea lotului echipei în vederea începerii pregătirii pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2017-2018.

Comunicatul pare a fi și un anunț către proprii jucători, fiindcă se spune: „Sunt convocați la reunire toți jucătorii aflați încă sub contract cu clubul Pandurii Târgu Jiu, dar și jucători de la echipa a doua care vor fi promovați la prima echipă.”

Reunirea lotului este programată cu începere de la ora 13:00, la baza de antrenament a clubului Pandurii din incinta Centrului de Copii și Juniori Pandurii Târgu Jiu.

Echipa secundă a clubului Pandurii, Pandurii II, a încheiat sezonul recent de Liga 3 pe locul 9 în Seria 4, salvându-se de la retrogradare. Sunt șanse însă ca „satelitul” să își continue activitatea având în vedere situația financiară a clubului din Târgu Jiu.

Viitor sumbru pentru Pandurii

Informațiile care vin dintre Târgu Jiu sunt însă contradictorii. Gruparea gorjeană a transmis că încă speră la Liga 1 după ce a contestat la TAS decizia FRF de a-i depuncta cu trei puncte pentru că s-au retras de pe teren la meciul cu ASA Târgu Mureș, iar în situația în care li se va da dreptate vor fi primiți automat în prima ligă. Administratorii clubului au transmis că situația este una foarte dificilă, nu există bani pentru continuarea activitării, în timp ce Marin Condescu, conducătorul din umbră, spune că echipa nu va avea probleme financiare în următorul an și că se va ataca imediat promovarea. Galeria CS Pandurii a transmis că echipa e pe drumul spre morgă, astfel că ar fi mai bine să se facă un nou club, din ultima ligă, preferând această variantă în schimbul aducerii la Târgu Jiu a unor grupări ca Juventus București, Academica Clinceni sau Internațional Bălești.

CITEȘTE și:

Suporterii din Târgu Jiu vor o nouă echipă Pandurii, pe modelul Petrolul, „U” Cluj sau Oțelul. „Nu are rost să mai pierdem timpul cu un club care e la morgă”

CS Pandurii, somată de ANAF și Herea, altfel riscă falimentul. „Nu avem surse de finanțare. Banii vor veni doar dacă vom câștiga la TAS și astfel echipa va reveni în Liga 1”

Condescu anunță să Pandurii merge la TAS pentru a-și câștiga dreptul de a continua în Liga 1. Planul pentru Liga 2 e deja făcut, dar e contrazis de administratorul special

Pandurii are viitorul sumbru după ce a retrogradat din Liga 1. „Nu cred că sunt șanse să continuăm în Liga a 2-a”. Condescu este de altă părere

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă