FC Argeș s-a impus în amicalul cu Pucioasa, dar a tremurat pe final, după ce a avut 4-0

Marius ANGHEL 24 Jul. 2019, 15:00 Pregătiri, amicale
FC Argeș s-a impus în amicalul cu Pucioasa,** dar a tremurat pe final, după ce a avut 4-0

FC Argeș a disputat, astăzi, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, al cincilea meci de pregătire din această vară și a obținut a doua victorie. Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus cu 4-2 în fața divizionarei a treia FC Pucioasa. Alb-violeții aveau după mai bine de o oră de joc 4-0, însă au încasat două goluri pe final.

Piteștenii și-au creat un dublu avantaj destul de repede în fața dâmbovițenilor. Tofan a centrat în careu în minutul 11, iar noua achiziție Nini Popescu a trimis mingea în plasă cu o reluare cu capul. La faza următoare, Buleică a trimis în fața porții, iar Georgescu a deviat nefericit și și-a dat autogol.

Priseceanu a salvat apoi în fața lui Alin Popa (17), în timp ce la poarta cealaltă Robert Popa a respins de la rădăcina barei după o lovitură liberă de la 25 de metri bătută bine de Marina (20). Tofan (32) și Oancea (42) au ajuns și ei la finalizare, însă ambii au trimis peste țintă, dar nu același lucru s-a mai întâmplat la a doua încercare a lui Alin Popa. Atacantul a ridicat scorul la proporții de neprezentare în minutul 44, după ce a transformat cu capul în gol o minge centrată de pe stânga.

În partea secundă, Antonio Stan (60) a făcut 4-0 cu un șut de la 20 de metri, iar apoi piteștenii au dat semne de relaxare. Drept dovadă că au încasat și două goluri. Roman (66) a redus din diferență după ce l-a deposedat pe Vișa și a trimis în poartă de la 6 metri, iar Iamandache a transformat un penalty în minutul 72. Și Marcu (78) îl putea învinge pe Octavian Popescu, însă a tras direct în brațele portarului din fața careului mic.

FC Argeș – FC Pucioasa 4-2 (3-0)
Nini Popescu 11′, Georgescu 12 – autogol, Alin Popa 44, Antonio Stan 60 / Roman 66, Iamandache 72‘ – pen.

FC Argeș: Rob. Popa – Szecui, Vișa, Șerbănică, Tofan – Prepeliță, Oancea, I. Năstăsie, N. Popescu – Alin Popa, Buleică
Rezerve: Oct. Popescu – Oprescu, Ungur, Ant. Stan, Cocian, Vochin, Niță, Dănescu
Antrenor: Nicolae Dică

FC Pucioasa: Priseceanu – Ilie, Marina, Georgescu, Diță – Grigorescu, Parghel, Marmandiu, Iamandache – Roman, Țilică
Rezerve: Călinescu, Petre Grancea, Vlada, Samoilă, Godinac, Manolache, Nisipeanu, Marcu
Antrenor: Romică Ciobanu

În celelalte partide amicale, alb-violeții au terminat la egalitate cu Chindia (0-0), Concordia Chiajna (1-1) și Turris Oltul Turnu Măgurele (1-1) și au câștigat cu Progresul Spartac (3-0).

Altfel, ultimul test pe care FC Argeș îl va disputa până la reluarea campionatului are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu Metaloglobus.

Foto și video: FC Argeș

Marius ANGHEL 24 Jul. 2019, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă