FC Argeș și Concordia Chiajna, egale într-un amical. Piteștenii au avut emoții cu Paul Szecui, transportat de urgență la spital

Marius ANGHEL 10 Jul. 2019, 17:03 Pregătiri, amicale

FC Argeș și Concordia Chiajna, viitoare colege în noul sezon al Ligii 2, au terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul desfășurat astăzi pe unul dintre terenurile bazei sportive din localitatea argeșeană Valea Iașului, acolo unde echipa lui Nicolae Dică se află în cantonament de luni după-amiază.

Disputa dintre argeșeni și ilfoveni a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Cei doi antrenori, Nicolae Dică, respectiv Laurențiu Diniță, au împărțit loturile pe care le-au avut la dispoziție în două echipe, încercând să dea minute egale fiecărui jucător.

Încă din primele minute ale partidei fiecare echipă și-a trecut în cont câte o mare oportunitate de a deschide scorul. Buhăescu nu l-a putut învinge pe Greab cu un șut din interiorul careului, iar Ciucureanu, din poziție ideală, a tras peste poartă. Chiajna a deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Sârbu, care l-a învins pe Agachi cu un șut din interiorul careului. Năstăsie a avut șansa să restabilească egalitatea câteva minute mai târziu, însă șutul său s-a oprit în bara laterală. Buhăescu a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înaintea finalului primei reprize cu o execuție de finețe, lob din interiorul careului peste portarul Chiajnei. Argeșenii puteau intra la cabine în avantaj, însă șutul lui Blejdea din 6 metri a fost respins în corner de un fundaș ilfovean.

După pauză, cei doi tehnicieni au schimbat echipele, introducând toți jucătorii pe care i-au avut în lot. Ritmul de joc a mai scăzut, iar ocaziile de gol la porțile ambelor echipe s-au mai împuținat. Ilfovenii au fost periculoși o singură dată în repriza secundă, însă Răzvan Popa, portarul de doar 16 ani al Piteștiului, a reușit să-l blocheze pe Georgescu.

Momente de panică date de căderea lui Szecui

Meciul a avut și un moment de panică. Exact când centralul Dragoș Pîrău se pregătea să fluiere finalul meciului, mijlocașul Paul Szecui a rămas căzut la pământ în urma unui duel aerian cu un adversar.

S-a solicitat intervenția Ambulanței, prezentă la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale. După aproximativ cinci minute, fotbalistul Argeșului și-a revenit, fiind urcat pe targă și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Din investigațiile făcute de doctori la fața locului, se pare că nu este ceva grav, sperietura fiind foarte mare. Pentru a nu exista probleme, doctorii au luat decizia ca Szecui să fie transportat la spital pentru investigații mai amănunțite.

FC ARGEȘ – CONCORDIA CHIAJNA  1-1
Vasile Buhăescu 30′ / Sârbu 22′

FC Argeș: Agachi – Buleică, Vișa, Șerbănică, Mușat – Andr. Panait, I. Șerban, Blejdea, Matiș, I. Năstasie – Buhăescu
Au mai evoluat: Rz. Popa, Oct. Popescu – Alin Popa, Dănescu, Oprescu, Motroc, Szecui, Brînzan, Patrick Popescu, Cocian, Ct. Stan, Oancea, Barbu, Tofan
Antrenor: Nicolae Dică

Concordia: Greab – Palin, Marc, Dobrosavlevici, Fota – Lucian Ion, Amzui, Ivanovic, Sârbu – Ciucureanu, Bilal
Au mai evoluat: Albu, Vasile, Neagu, Riza, Bărbulescu, Cher, Păun, Borțoneanu, Georgescu, Stănică
Antrenor: Laurențiu Diniță

Pentru ambele echipe, acesta a fost al doilea amical desfășurat în această vară. FC Argeș a remizat cu Chindia, scor 0-0, iar Concordia Chiajna a pierdut cu Rapid, scor 0-1.

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 10 Jul. 2019, 17:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă