Farul s-a impus la scor de neprezentare în al patrulea test din Antalya, cu o echipă daneză

Marius ANGHEL 13 Feb. 2020, 11:41 Pregătiri, amicale

La o zi distanță după egalul cu Zugdidi, scor 0-0, în care Ianis Zicu și-a testat doar o parte dintre jucătorii pe care îi are la dispoziție în cantonamentul din Antalya, Farul a mai disputat încă un test. De această dată, în fața „marinarilor” care au fost utilizați mai puțin sau deloc cu georgienii s-a aflat echipa daneză Glostrup FK. Fariștii s-au impus fără probleme, cu 3-0.

Gherghiceanu, gol și alte ocazii de a marca

Jocul cu amatorii danezi de la Glostrup, desfășurat pe un teren excelent din stațiunea Belek, a fost dominat din start de constănțeni, care au fost aproape să deschidă scorul prin Cezar Gherghiceanu, în minutul 16, dar șutul său aproape de vinclu a fost respins de portar. Atacantul în vârstă de 19 ani a reușit să trimită mingea în plasă două minute mai târziu, dar golul a fost anulat corect, pentru un henț, a anunțat site-ul oficial al Farului.

Inevitabilul s-a produs în minutul 21, când tot Cezar Gherghiceanu a marcat cu un șut superb de la 18 metri. Același jucător a fost aproape de a reuși „dubla” în minutul 34, dar a ratat lovitura de cap dintr-o poziție excelentă.

Denis Hordouan avea să majoreze diferența în minutul 39, când, servit perfect pe Dimciu Halep în fața porții, a reluat simplu în plasă.

Ursu a stabilit rezultatul final

În partea secundă, golul care a ridicat scorul la proporții de neprezentare a fost marcat în minutul 64. Mihailo Mitrov a executat excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a lovit transversală și a căzut în apropierea liniei porții, iar Ionuț Ursu a împins-o în plasă.

Farul ar fi trebuit să primească și o lovitură de pedeapsă, la un fault asupra lui Alexandru Nicola, dar arbitrul a dictat doar lovitură liberă de la marginea careului. Însă și Andrei Udeanu a avut două intervenții excelente și a evitat golul de onoare al danezilor.

Farul: Udeanu – Nicola (D. Toma 78′), Cană, I. Ursu (I. Stoica 78′), D. Panait – Mitrov, Cărăruș, Ardelean – Hordouan, Gherghiceanu (Șt. Rus 46′), Halep (D. Ciolacu 60′)

În precedentele amicale din Turcia, Farul a înregistrat următoarele rezultate: 2-1 cu Septemvri Sofia (L2 Bulgaria), 1-1 cu Ansan Greeners (L2 Coreea de Sud) și 0-0 cu Zugdidi (L2 Georgia).

Următorul amical al Farului, ultimul din acest stagiu de pregătire, e programat astăzi, de la ora 15:00, cu formația sârbă Kabel Novi Sad, ocupanta locul 5 în liga secundă.

Rezumatul amicalului cu Glostrup FK:

Reacția lui Denis Hordouan după acest test:

Foto și video: Farul Constanța

Marius ANGHEL 13 Feb. 2020, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă