Farul, egală cu sud-coreenii de la Ansan Greeners, la fel ca „FC U” Craiova. VIDEO | Dan Panait a reușit un gol superb

Marius ANGHEL 09 Feb. 2020, 13:26 Pregătiri, amicale

Farul a obținut doar o remiză, scor 1-1, în al doilea amical desfășurat în cantonamentul din Turcia. Cu sud-coreenii de la Ansan Greeners, fundașul Dan Panait a deschis scorul un super-gol din lovitură liberă. Cu Ansan a terminat la egalitate în Antalya și echipa de Liga 3 „FC U” Craiova, tot 1-1.

După succesul cu Septemvri Sofia, liderul ligii secunde din Bulgaria, scor 2-1, „marinarii” au terminat la egalitate al doilea amical disputat în stagiul din Antalya.

În ciuda vântului puternic, jucătorii Farului au controlat ostilitățile în prima repriză în fața ocupantei locului 5 din liga secundă a Coreei de Sud. Băieții lui Ianis Zicu au amenințat poarta adversarilor în câteva rânduri, în special la fazele fixe, a notat ofițerul de presă al clubului Farul pe site-ul oficial. Așa au și reușit să deschidă scorul în minutul 44, când Dan Panait a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, mingea intrând în plasă pe lângă bara din dreapta portarului, aproape de vinclu.

De partea cealaltă, Ansan a avut prima ocazie importantă chiar înainte de fluierul de final al primei reprize, dar Vlad Muțiu a respins o minge trimisă puternic sub transversală.

După pauză, Zicu a schimbat complet echipa, iar asiaticii, ajutați și de vânt, au împins jocul spre poarta apărată de Andrei Udeanu, reușind să egaleze în minutul 64, după o lovitură de colț. Pe final, constănțenii au avut mai multe contraatacuri tăioase, dar au fost la un pas de victorie tot în urma unei faze fixe. În ultimul minut, la o lovitură de colț, moldoveanul Ion Cărăruș a reluat din marginea careului mic, dar portarul sud-corean a reușit să rețină.

Farul, prima repriză: Muțiu – Leca, V. Lică, I. Ursu, D. Panait – Ant. Cruceru, Antoche, Greu – Kanda, I. Stoica, Al. Stoica
Farul, repriza a doua: Udeanu – Nicola, Cană, Cărăruș, Carabela – Ardelean, Mitrov (D. Ciolacu 85), D. Toma – Hordouan (Șt. Rus 85), Gherghiceanu, Halep

Următorul amical al echipei constănțene e programat marți, cu Zugdidi, locul 7 în liga a doua din Georgia.

Foto și video: Farul Constanța

Marius ANGHEL 09 Feb. 2020, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă