Dunărea Călărași și-a încheiat pregătire din Bulgaria cu o nouă înfrângere. Pustai a testat un italian și un spaniol

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 11:56 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași și-a încheiat pregătire din Bulgaria cu o nouă înfrângere.** Pustai a testat un italian și un spaniol

Dunărea Călărași a pierdut ultimul meci amical desfășurat în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko. Sâmbătă, echipa antrenată de Cristian Pustai a cedat cu 1-3 jocul cu PFC Bansko, care în sezonul trecut a terminat pe locul 6 din 18 într-una dintre seriile Ligii 3. A doua zi, duminică, Dunărea a revenit în țară.

În meciul cu echipa din Bansko, Cristian Pustai i-a testat și pe italianul Rocco Visibelli și spaniolul Tomas Victor. Bulgarii au câștigat cu 3-1, iar golul călărășenilor a fost marcat de Salvatore Marrone, jucător adus sub formă de împrumut de la FCSB și care în sezonul trecut a fost în lotul echipei Academica Clinceni.

Dunărea: Stefan Krell – Alexandru Sabangeanu, Rocco Visibelli, Victor Tomas, Alexandru Dobre – Salvatore Marrone, Gabriel Preoteasa, Ștefan Pacionel, Andrei Zete – Dimciu Halep, Cătălin Măgureanu. Au mai jucat: Ionuț Alexandru – Ceschin Dias, Cristian Raiciu, Laurențiu Manole, Costin Petre, Ariel Lopez și Costel Avram.

O victorie și trei înfrângeri în Bulgaria

Dunărea a disputat patru meciuri amicale în stagiul de pregătire din Bulgaria și a înregistrat o victorie și trei înfrângeri.

Primul joc, cel cu echipa bulgară PFC Montana, ocupandat locul 2 în sezonul trecut al ligii secunde, a fost pierdut cu 1-2. Al doilea, cu FC Gandzasar Kapan, club care s-a clasat pe locul 6 din 9 în prima ligă din Armenia, a fost câștigat cu 1-0, iar cu FC Struga, nou-promovată în prima ligă din Macedonia, a pierdut cel mai drastic, cu 0-4. În fine, sâmbătă, a cedat cu 1-3 jocul cu PFC Bansko.

Revenită ieri la Călărași, Dunărea va avea liber până marți, când își va relua antrenamentele.

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă