Dunărea Călărași, învingătoare în fața unei echipe de primă ligă din Armenia. Meciul, decis de un jucător adus de la Dinamo

Marius ANGHEL 15 Jul. 2019, 17:44 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a disputat, astăzi, al doilea meci de pregătire din cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko. Echipa antrenată de Cristian Pustai a câștigat la limită, cu 1-0, amicalul cu FC Gandzasar Kapan, club care s-a clasat pe locul 6 din 9 în prima ligă din Armenia.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 62 de mijlocașul Cătălin Măgureanu, un jucător de 19 ani care aparține de Dinamo și care este testat de echipa retrogradată din Liga 1. Acesta a finalizat cu un șut din 8 metri lateral stânga la colțul scurt, după o incursiune a unui coechipier din stânga până în fața careului, iar mingea șutată în blocaj și bâlbâită apoi de adversar a ajuns la Măgureanu.

„A fost un test extrem de util. Am câștigat meritat în fața unui adversar care s-a bătut pentru orice balon. Este o victorie de moral de care aveam nevoie”, a declarat președintele executiv al Dunării, Eugen Pîrvulescu.

Dunărea a început acest amical cu următorii jucători: Stefan Krell – Alexandru Săbăngeanu, Alin Mutu, Ceschin Dias, Gaston Mendy – Ariel Lopez, Georgian Honciu, David Stoppacher, Salvatore Marrone – Dimciu Halep, Thaer Bawab. După pauză au mai evoluat: Cristian Raiciu, Ionuț Țenea, Gabriel Preoteasa, Ștefan Pacionel, Cătălin Măgureanu, Andrei Zete și Alexandru Avram.

Pentru Dunărea, acesta a fost al doilea amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară. Primul, cel cu echipa bulgară PFC Montana, ocupandt locul 2 în sezonul trecut al ligii secunde, a fost pierdut cu 1-2. Următorul test al călărășenilor va avea loc joi, 18 iulie.

Marius ANGHEL 15 Jul. 2019, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă