Dunărea Călărași a pierdut la scor al treilea test din Bulgaria, cu o nou-promovată în prima ligă din Macedonia. Jucătorii folosiți de Pustai

Marius ANGHEL 19 Jul. 2019, 15:57 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a pierdut la scor al treilea meci de pregătire disputat în cantonamentul din Bulgaria, de la Bansko. Echipa antrenată de Cristian Pustai a încasat un sec 4-0 de la o nou-promovata în prima ligă din Macedonia, FC Struga Trim-Lum. Hristijan Kirovski, Dejan Cvetanoski, Abdul Skor și Emran Ramadani au marcat împotriva călărășenilor.

Dunărea a început acest amical cu următorii jucători: Stefan Krell – Alexandru Sabangeanu, Alin Mutu, Ariel Lopez, Gaston Mendy – Ceschin Dias, Cristian Raiciu – Laurențiu Manole, Georgian Honciu, Salvatore Marrone – Thaer Bawab. Au mai evoluat: Alessandro Caparco – Gabriel Preoteasa, Ștefan Pacionel, Cătălin Măgureanu, Alexandru Avram, Costin Petre și Andrei Zete.

Pentru echipa antrenată de Pustai, acesta a fost al treilea amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară. Primul, cel cu echipa bulgară PFC Montana, ocupandat locul 2 în sezonul trecut al ligii secunde, a fost pierdut cu 1-2. Al doilea, cu FC Gandzasar Kapan, club care s-a clasat pe locul 6 din 9 în prima ligă din Armenia, a fost câștigat cu 1-0.

Stagiul de pregătire din Bulgaria se întinde până pe 21 iulie.

Foto: F.C. Struga

Marius ANGHEL 19 Jul. 2019, 15:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă