CS Mioveni, condusă la pauză de U Craiova II, însă câștigătoare la final

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 19:06 Pregătiri, amicale

CS Mioveni s-a impus cu 4-2 în al patrulea meci amical desfășurat în această perioadă de pregătire de iarnă. Argeșenii au trecut de echipa secundă a clubului de Liga 2 Universitatea Craiova, a treia clasată în Seria a 3-a a Ligii 3.

La pauza meciului desfășurat pe stadionului Orășenesc din Mioveni, craiovenii au condus cu 2-1, după ce Raul Hreniuc a deschis scorul în minutul 10 cu șut din careul după un un-doi cu Măzărache, iar oltenii au marcat în minutele 30 și 33. În repriza a doua, Eduard Stoica (58) a adus egalarea cu un șut de la distanță, iar Valentin Coșereanu și-a adus din nou echipa în avantaj, în minutul 67, după o pătrundere în careu. Ultimul gol al partidei a fost înscris de Raul Costin (72), din careu, după o fază creată de italianul Massaro, cel care pasase decisiv și la reușita lui Coșereanu.

În cele două reprize ale jocului cu U Craiova II, Marius Stoica a folosit echipe diferite, cu excepția lui Burnea, care a evoluat în centrul apărării pe toată durata partidei.

CS Mioveni, prima repriză: Sima (Preda 30) – Albăstroiu (Tirică 25), Hreniuc, Burnea, Alexe – Anghelina, Trașcu (Zamfirescu 30) – Rădescu, Hergheligiu, Ișfan – Măzărache
CS Mioveni, a doua repriză: Preda (Croitoru 60) – Ghiță, Burnea, Hreniuc (Trașcu 69), Ed. Stoica – R. Costin, M. Șerban – C-tin Șerban (Cioargă 69), Massaro, Coșereanu – Călin (Balint 69)

Următorul meci al Mioveniului are loc sâmbătă, la prânz, la Curtea de Argeș, cu CS Afumați.

În acest an, CS Mioveni a mai desfășurat trei teste, toate disputate în cantonamentul de la Izvorani: 14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popești Leordeni și 1-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 19:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă