CS Mioveni a înscris de șapte ori în testul cu Abatorul! Multe nume noi pe lista marcatorilor pentru argeșeni

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 12:58 Pregătiri, amicale

De aproape o săptămână în cantonament la Mogoșoaia, CS Mioveni a desfășurat sâmbătă, la ora prânzului, primul meci amical din acest stagiul de pregătire centralizată și al doilea din 2018. Echipa antrenată de Laurențiu Roșu s-a deplasat la Buftea pentru a o întâlni pe Abatorul Slobozia, prima clasată din Liga a 4-a Ialomița. Testul a fost o formalitate pentru galben-verzi, aceștia impunându-se 7-0.

Mioveniul a „tranșat” în șapte Abatorul prin reușitele lui Sebastian Ivan (15, 18), Bogdan Arsenică (33), Rareș Lazăr (49), Andrei Neagoe (53 – penalty) și Mihai Vintilă (81 – penalty, 89).

Antrenorul Laurențiu Rosu a folosit următoarea formulă de echipă: Sima – Cip. Negoiță, Fl. Ilie, Rob. Gherghe, Alexe – Mîrzeanu, Al. Neagu – Rădescu, Arsenică, C. Năstăsie – Seb. Ivan. După pauză au jucat: Preda (F. Croitoru) – Tirică, Gugu, Trașcu, Burnea – R. Lazăr, Andr. Neagoe – Pirtea, Ed. Neacșu, Ed. Florescu – M. Vintilă.

În primul amical, desfășurat pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, CS Mioveni a învins-o cu 3-1 pe Unirea Bascov. În cantonamentul de la Mogoșoaia, început de marți seară, argeșenii vor mai sta încă o săptămână, timp în care mai au de disputat încă două partide de verificare, cu CS Balotești și Metaloglobus București, colege de campionat.

Echipa secundă, victorie și mai clară

Altfel, echipa secundă a clubului din Mioveni, antrenată acum de Iordan Eftimie, ultima dată tehnician al FC Argeș, a trecut cu 11-0, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, de AS Colibași. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Marinescu, Turcin, Mincă, Preda, Iamandi și Fulga.

Eftimie a ales următoarea formulă de echipă: Oprea – Hanea, Marinescu, Turcin, Dumitrilă, Tărîță, Anghel, Mierlea, Chiță, Paladi, Mormolea. Au mai jucat: Toma, Carcadi, Bălan, Boșneag, Bărăscu, Fulga, Preda, Popa, Mincă, Iamandi, Comănescu și Luca.

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă