Campionii FC Argeș are 26 de jucători în stagiul din Antalya. Andrei Prepeliță a rămas acasă

Marius ANGHEL 03 Feb. 2020, 14:34 Pregătiri, amicale

După trei săptămâni de pregătire la Pitești, Campionii FC Argeș a plecat de duminică dimineață în cantonamentul din Antalya. Echipa din Trivale va sta în Turcia până pe 14 februarie și va fi cazată la hotelul The Xante Resort & Spa Side.

Antrenorul Ionuț Badea a deplasat în Turcia un lot de 26 de jucători, între care se regăsesc și cei doi fotbaliști transferați în această iarnă, fundașul central francez Sylvain Deslandes și atacantul bosniac Nedo Turkovic. Cu alb-violeții nu a făcut deplasarea mijlocașul Andrei Prepeliță, care a rămas la Pitești să facă investigații medicale suplimentare după accidentarea suferită în amicalul de vineri, cu U Craiova II, câștigat cu 3-1. Dacă rezultatele testelor vor fi bune, Prepeliță se va alătura lotului marți sau miercuri.

Ovidiu Rasoveanu (Pandurii) și Alexandru Fundătureanu (junior din cadrul clubului) sunt și ei în lotul deplasat în Antalya.

Lotul Campionii FC Argeș în cantonamentul din Turcia:

portari: George Micle, Răzvan Ducan, Sebastian Agachi;
fundași: Andrei Tofan, Dănuț Șerbănică, Ionuț Oprescu, Vlad Motroc, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Mușat, Dorinel Oancea;
mijlocași: Ionuț Șerban, Kevin Moihedja, Robert Grecu, Ovidiu Rasoveanu, Andrei Blejdea, Alexandru Fundătureanu, Ionuț Năstăsie, Andrei Panait, Alin Popa, Denis Brînzan, Antonio Stan, Nini Popescu, Răzvan Matiș;
atacanți: Vasile Buhăescu, Nedo Turkovic.

Doar doi adversari stabiliți pentru meciurile amicale dorite în Turcia

În cantonamentul din Antalya, echipa argeșeană și-a propus să dispute patru partide de verificare, doi dintre adversari fiind deja stabiliți, ceilalți doi urmând a fi fixați la fața locului, existând discuții cu mai mulți eventuali parteneri.

Program meciuri amicale Campionii FC Argeș în Antalya:

6 februarie: Campionii FC Argeș – PFK Montana (locul 3 L2 Bulgaria)
8 februarie – adversar nestabilit
10 februarie: Campionii FC Argeș – Kabel Novi Sad (locul 5 L2 Serbia)
13 februarie – adversar nestabilit

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 03 Feb. 2020, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă