Ultimul test înainte de plecarea în Turcia, unul reușit pentru piteșteni. Argeșul s-a impus în fața „satelitului” Craiovei

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 22:14 Pregătiri, amicale

Campionii FC Argeș a desfășurat, vineri, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, al doilea joc de pregătire din această iarnă și l-a câștigat cu 3-1 împotriva echipei U Craiova II, satelitul formației din primă ligă și ocupanta locului 3 în Seria a 3-a a Ligii 3.

Argeșul a deschis scorul în amicalul cu oltenii la jumătatea primei reprize. Atunci, Vasile Buhăescu (28) a scăpat din marcat și a trimis cu capul în plasă după o centrare dintr-o lovitură de la colț. Apoi, aproape de pauză, Ovidiu Rasoveanu, jucător venit de la Pandurii, a ratat șansa de a dubla avantajul, trimițând peste transversală din doar 6 metri.

Piteștenii au avut reacție după ce au fost egalați

Și Craiova putea restabili egalitatea, însă Markovic a trimis peste poartă din interiorul careului mic. Au făcut-o însă după pauză, prin Gabriel Trancă (65), care a trimis în plasă din interiorul careului.

Totuși, alb-violeții pregătiți de Ionuț Badea au revenit destul de repede în avantaj. Andrei Panait (65) a profitat de o respingere în față a portarului Păușescu și a punctat din fața porții. Ulterior, Șerbănică a fost un servant perfect pentru Nini Popescu (75), mijlocașul trecându-și și el numele pe lista marcatorilor cu o lovitură de cap.

Scorul putea lua însă proporții și mai mari în minutele de final. Andrei Blejdea a avut două mari situații. În prima a zguduit transversala cu un șut de la 25 de metri, iar în a doua a trimis pe lângă poartă, după o centrare a lui Tofan.

Campionii FC Argeș: Ducan – Oancea, Turda, Motroc, Mușat – Prepeliță, I. Șerban, Fundătureanu, Rasoveanu – Rob. Grecu, Buhăescu
Au mai evoluat: Micle, Agachi – Tofan, Andr. Panait, Oprescu, Dicu, Șerbanică, Brînzan, Moihedja, Matiș, N. Popescu, Blejdea, A. Popa
Antrenor: Ionuț Badea

U Craiova II: Poenaru – Olteanu, Dobre, Briceag, Juncu – I. Popescu, Dobre, Petre, Trancă – Danciu, Markovic
Au mai evoluat: Paușescu – Enache, Mitran, Piciu, Vadasis, Croitoru, Mitru, Guță, Mituică, D. Popa, Ciolacu, Vulpe
Antrenor: Adrian Iencsi

În primult test din acest an, echipa piteșteană a trecut cu 1-0 de Unirea Bascov. Duminică va plecat într-un cantonament în Antalya, unde va sta până pe 14 februarie.

Rezumatul amicalului Campionii FC Argeș – U Craiova II 3-1 și concluziile celor doi antrenori:

Video: Argeș Sport

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 22:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă