Apți de joc! Componenții lotului CS Mioveni au trecut, fără probleme, vizita medicală

Marius ANGHEL 18 Jan. 2018, 12:18 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a început în forță noul an. Astfel, după reunirea de la începutul acestei săptămâni, conduce­rea administrativă s-a mișcat repede pe piața transfe­rurilor și, după ce a scăpat de doi jucători în prima zi de la reunire, în aceeași zi a perfectat și două transfe­ruri.

Pe de altă parte, jucătorii au intrat direct în focuri, cu câte două antrenamente pe zi. Și ca să fie totul complet, în prima zi de reunire, seara, s-a dat și un test de rezistență, pentru ca antrenorii să vadă la ce nivel se află cu pregătirea jucătorii, după vacanță. „A fost bine. Au răspuns bine la acest test. Au trecut toți testul ca să spunem așa”, a declarat antrenorul Laurențiu Roșu.

Apoi, marți dimineață, s-a efectuat prima parte a vizitei medicale. În prima zi a vizitei s-au luat probele biologice (analizele), fotbaliștii venind la Sanovital ca să li se ia sânge. Ziua a continuat pentru ei cu un antrenament după-amiază la terenul sintetic de la grupul Școlar Colibași. „Am făcut antrenament la Grup. Lotul a fost împărțit în două grupe. Prima a venit mai devreme, a fost la sală și apoi s-au întâlnit amândouă pe teren pentru antrenament. Cea de-a doua grupă a venit, miercuri, mai devreme și apoi a urmat antrenamentul comun”, a mai spus antrenorul principal al Mioveniului, Laurențiu Roșu.

Ieri la prânz, jucătorii au efectuat la Grupul Școlar Colibași și cea de-a doua parte a vizitei medicale cu examen cardiologic, măsurători antropometrice, proba de efort și altele. La Grup s-a deplasat echipa mobilă de la Kinetoclinic Live Real cu mai mulți medici specialiști, totul desfășurându-se sub supravegherea mediuclui Vioel Nicola, șeful clinicii. „Totul a decurs cum trebuie. Nu au fost probleme. Acolo unde analizele nu vor ieși cum trebuie le vom repeta. S-a mai întâmplat, dar nu a fost nimic grav”, a spus și medicul echipei, Viorel Nicola.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 18 Jan. 2018, 12:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă