A înviat Berceniul!

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 14:34 Pregătiri, amicale
A înviat Berceniul!

Cine nu a fost ieri la Berceni a avut ce pierde, pentru că echipa lui Marin Dragnea a făcut cel mai bun meci din ultima vreme și a învins categoric pe colega de serie Farul. La pauză scorul era un sec 3-0, stabilit încă de la jumătatea reprizei!

Primul gol a fost de producție ex-Dinamo, după ce Bitez a valorificat un balon venit de la Bădăuță. Era minutul 13 și după alte șapte a venit rândul golgheterului Fâșie să își treacă numele pe lista marcatorilor cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

Minutul 25 a adus ultimul gol al gazdelor, reușit de noul venit Bădăuță, care se dovedește a fi atacantul de care Berceniul avea atâta nevoie în față. Scorul final a fost stabilit cu zece minute înainte de sfârșitul meciului, după Coteanu a înscris golul de onoare al Farului, la capătul unui contraatac.

Ar mai fi de spus că după acest meci, tehnicianul Farului și-a anunțat oficial demisia, din cauza problemelor financiare de la club și va fi schimbat, cel mai probabil cu Eugen Trică

ACS BERCENI – FARUL 3-1 (3-0) Bitez 13, Fâșie 20, Bădăuță 25 / Coteanu 80

ACS Berceni: Meilă – Feraru, E. Nicu, Fîșie, Mihai – Ad. Ganea, Al. Radu, Ghinea, Pădurețu – Bădăuță, Bitez
Au mai jucat: Ion, Gheorghe, V. Ștefan, Butică, Milea, Nistor, Aldea
Antrenor: Marin Dragnea

Farul: Puia – R. Drăgan, Ad. Ghinea, Bumbac, Mansur – Scărlătescu, V. Apostol, I. Florea II, Lădaru – Ivanovici, Cr. Cristea
Au mai jucat: Vl. Neagu – A. Tudor, D. Ciobanu, Coteanu, Nițescu, D. Stan, Tothăzan, Butoi

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 14:34 Pregătiri, amicale
Tags:
Pe aceeași temă