Poli Timișoara merge încrezătoare la Slobozia, după o ”săptămână extraordinară de pregătire”. Antrenorul Octavian Benga a lipsit de la conferința de presă de dinaintea partidei cu Unirea

Anda DELIU 22 Oct. 2022, 10:03 Liga 2
Poli Timișoara merge încrezătoare la Slobozia, după o ”săptămână extraordinară de pregătire”. Antrenorul Octavian Benga a lipsit de la conferința de presă de dinaintea partidei cu Unirea

Poli Timișoara continuă să-și țină declarațiile publice în aceeași notă din ultimele săptămâni, despre faptul că echipa se pregătește foarte bine în prezent, cu noul staff tehnic, și că anterior o făcea prost, cu stafful condus de Bogdan Andone.

Doar că de data aceasta, la conferința de presă premergătoare meciului cu Unirea Slobozia, antrenorul Octavian Benga a lipsit, pe fondul unor probleme personale, însă ”secundul” Antonio Foale a spus cam același lucru.

”Dumnezeu să ne ajute”. Tot lotul Politehnicii e valid pentru jocul de la Slobozia

Președintele Politehnicii, Ovidiu Cuc, a spus că echipa merge în formulă completă la Slobozia, unde meciul este programat duminică, de la ora 11:00.

Este interesant că după ce, anterior, antrenorul principal tot declara că sunt accidentări multe și dădea vina pe pregătirea fizică, acum nu mai există aceste probleme.

”În fotbal, de la o săptămâna la alta putem trece de la o victorie la o situație mai puțin plăcută. Deplasarea o vom face în formulă completă. Jucătorii sunt pregătiți, săptămâna aceasta a fost o săptămână extraordinară de pregătire, care ne dă speranță și încredere. Dumnezeu să ne ajute să venim cu cât mai multe puncte cu Slobozia. Cu siguranță vom avea o surpriză. Mergem cu tot sufletul și toată pregătirea să aducem toate punctele acasă”, a spus Ovidiu Cuc, care a mai adăugat că micile restanțe se vor plăti săptămâna viitoare.

Antonio Foale: ”În ultima perioadă nu s-a prea lucrat”

Antonio Foale a vorbit despre partida cu Unirea Slobozia, despre care a punctat că este un adversar bun și dificil de abordat. ”Secundul” a punctat că anterior schimbărilor din club, antrenamentele decurgeau într-un mod necorespunzător.

”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă puternică, care joacă de 2 ani împreună. Asta înseamnă că sunt bine consolidați. Dar și noi mergem acolo ca să scoatem un rezultat de egalitate sau chiar o victorie. Săptămâna aceasta lucrurile au mers bine din toate punctele de vedere de când s-a înnoit stafful, pentru că se lucrează bine. Săptămâna aceasta a fost chiar o săptămână bună. În ultima perioadă nu s-a prea lucrat. Probabil a fost situația cu plecările, cu venirile. Nici jucătorii nu erau așa implicați”, a spus Foale.

  • Vineri, Poli Timișoara a anunțat despărțirea de încă un jucător adus în lot de vechiul staff. După Adrian Țangulea, al doilea plecat este Marco Andone, chiar fiul fostului antrenor Bogdan Andone. Anterior, luni, clubul anunțase achiziționarea lui George Tudoran, liber de contract din vară.

Patrick Popescu, foatre încrezător

Adus recent la Poli Timișoara după ce era cât pe ce să semneze cu Ripensia, Patrick Popescu spune că la echipă există potențial.

”Vreau să mulțumesc staffului și colegilor, care m-au integrat și m-au ajutat. M-am simțit de la început apreciat și colegii m-au primit cu brațele deschise ca să mă simt bine. Sunt de două-trei săptămâni deja cu stafful nou și noua conducere. Văd foarte mult potențial, foarte multe lucruri pozitive, tot mai multe de la zi la zi”, a spus atacantul de 25 de ani, care runda trecută a fost prima dată utilizat ca titular și a înscris, în al doilea meci în care a îmbrăcat tricoul Politehnicii.

El a semnat târziu, în prima săptămână a lunii octombrie, după ce a vrut în vară să plece în străinătate. Fotbalistul nu a vrut să spună de ce nu s-a înțeles cu Ripensia. ”Eram focusat să plec din țară, dar nu s-a concretizat nimic. Este o situație din trecut. Sunt fericit că sunt al Poli”, a mai spus Popescu, care ultima dată a jucat la Unirea Dej, în sezonul trecut.

Înaintea debutului etapei a 11-a a Ligii 2, Poli Timișoara e pe locul 19, penultimul, cu 6 puncte. Cu 18 puncte, Unirea Slobozia e pe locul 5. Meciul din județul Ialomița are loc duminică, de la ora 11:00.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-de-fiul-fostului-antrenor-19250593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u18-a-romaniei-joaca-impotriva-serbiei-intr-un-sat-de-langa-timisoara-capitala-banatului-nu-are-un-stadion-cu-conditiile-pe-care-le-are-localitatea-in-care-primar-este-un-fost-arbitru-19249751

Anda DELIU 22 Oct. 2022, 10:03 Liga 2
Pe aceeași temă