Decizii surprinzătoare la Poli Timișoara! Bogdan Andone e nemulțumit de lot și avertizează jucătorii că renunță la ei, dar aduce un atacant din Liga 4 Giurgiu!

Anda DELIU 20 Aug. 2022, 00:50 Liga 2
Decizii surprinzătoare la Poli Timișoara! Bogdan Andone e nemulțumit de lot și avertizează jucătorii că renunță la ei, dar aduce un atacant din Liga 4 Giurgiu!

Ciudate sunt soluțiile găsite pentru transferuri la Poli Timișoara. Chiar în ziua în care antrenorul principal Bogdan Andone avertiza că e nemulțumit de lot, după cele 17 plecări din vara aceasta și multiple achiziții cu mulți jucători străini, clubul a parafat aducea unui atacant din Liga 4!

Nici măcar din Timiș, căci Poli pare să nu mai aibă ”ochi” pentru jucătorii din Banat.

Adrian Țangulea, din modesta Liga a 4-a Giurgiu, la Poli Timișoara, în Liga 2!

Pe numele său complet Robert Boby Adrian Țangulea, noua mutare a Politehnicii Timișoara este atacant și are, în prezent, 20 de ani.

A făcut junioratul la Romprim București, iar apoi a jucat în Liga 5 la AS Olimpic București. La 16 ani a fost legitimat 6 luni la Steaua. A finalizat junioratul la FC Voluntari, unde a jucat pentru ”satelitul” din Liga 3, dar și pentru prima echipă a ilfovenilor, în minutele de prelungiri ale meciului cu Academica Clinceni din decembrie 2020, terminat la scorul de 3-3. A trecut apoi la Progresul Spartac, iar din iarnă a mers în Liga a 4-a Giurgiu, unde a jucat pentru Gloria Comana.

Țangulea, polist de mic?

Deși e născut la București și, până acum, a evoluat în zona Capitalei, Adrian Țangulea dă o declarație de prezentare în ”stil” Mihăiță Pleșan.

”Am avut multe încercări, dar am continuat să mă ţin de treabă şi am sperat să ajung unde am ajuns, aici, la Politehnica Timişoara, unde am fost primit foarte bine. Timişoara este un oraş foarte frumos, cu o echipă foarte frumoasă, cu tradiţie, cu istorie, cu fani mulţi şi voi face tot posibilul să ajut această echipă şi să o ducem unde-i este locul”, a declarat Țangulea, care a semnat pentru un sezon cu Poli, cu opțiune de prelungire.

Andone își avertiza jucătorii înaintea meciului cu FC Brașov

Poli Timișoara primește sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Știința, vizita celor de la FC Brașov, echipa care a retrogradat-o sportiv în Liga 3 în această vară, în urma barajului de menținere.

”Aştept mâine de la ei o altă abordare, o altă determinare. Iar cu cei la care vom vedea în meciul următor, în meciurile următoare, că nu înţeleg ceea ce ne dorim, ceea ce trebuie să facă, probabil vom ajunge la o discuţie serioasă şi poate chiar la despărţire. Chiar cu riscul de a nu avea timp sau buget pentru a aduce, cine nu va înţelege ce trebuie să facă şi ce aşteptări sunt de la el, cu părere de rău altă soluţie nu va fi”, spunea, vineri, Andone, înaintea meciului cu FC Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-andone-vede-brasovul-lui-alexa-favorit-la-timisoara-cu-poli-iar-meciul-ca-pe-unul-special-e-normal-sa-aiba-o-incarcatura-aparte-antrenorul-banatenilor-si-a-avertizat-jucat-19241481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-fc-brasov-se-intalnesc-din-nou-in-liga-2-desi-trebuia-sa-joace-in-ligi-diferite-dan-alexa-rares-lazar-si-ivan-fustar-au-prefatat-meciul-de-pe-bega-19241355

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

Anda DELIU 20 Aug. 2022, 00:50 Liga 2
Pe aceeași temă