Unirea Dej a oficializat, în sfârșit, cele cinci plecări. Doi jucători își caută echipe, în timp ce trei au fost deja prezentați de alte cluburi

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jun. 2022, 15:53 Actualizat: 23 Jun. 2022, 16:46 Liga 2
Unirea Dej a oficializat, în sfârșit, cele cinci plecări. Doi jucători își caută echipe, în timp ce trei au fost deja prezentați de alte cluburi

Unirea Dej a oficializat, în sfârșit, cele cinci plecări ale jucătorilor despre care, la nivel neoficial în cazul unora, se aflase că nu vor mai continua la echipă în campionatul de Liga 2 care vine.

Raul Papp (portar, 21 de ani), Andrei Peter (mijlocaș, 20 de ani), Mircea Manole (atacant, 23 de ani), Ionuț Rus (fundaș, 20 de ani) și Patrick Popescu (atacant, 25 de ani) nu mai fac parte din lot.

Unirea Dej a oficializat cele cinci plecări ale verii

În cazul primilor trei fotbaliști se aflase, la nivel oficial, că nu vor mai rămâne la Unirea Dej, ei fiind prezentați de alte cluburi. Raul Papp și Andrei Peter au fost semnați de Minerul Ocna Dej, în timp ce Mircea Manole s-a înțeles cu CS Comunal Șelimbăr.

De Ionuț Rus și Patrick Popescu nu se știa mare lucru, dar ei nu au fost prezenți la reunire și erau intuite plecările lor. Aceștia au rămas liberi de contracte și sunt nevoiți să își caute noi acorduri. Chiar dacă a jucat destul de mult stagiunea trecută, în 16 meciuri din Liga 2, Popescu nu a reușit să marcheze.

Rus a evoluat destul de mult și el, în 20 de confruntări, și chiar a reușit să înscrie un gol.

Mulțumim, Ionuț Rus, Patrick Popescu, Raul Papp, Mircea Manole și Andrei Peter! Suntem recunoscători pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și vă dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat Unirea Dej pe pagina de Instagram.

Unirea Dej se pregătește să intre în cantonament

Unirea Dej s-a reunit la 16 iunie, primele antrenamente vor avea loc în sistem obișnuit, iar spre finalul lunii iunie Dragoș Militaru a programat un stagiu de pregătire centralizat, stil cantonament, care va începe la 29 iunie și va dura până la 9 iulie.

Unirea Dej va disputa și câteva meciuri amicale, iar două dintre ele vor avea loc pe perioada cantonamentului. În această ordine, Unirea Dej le va întâlni pe CFR Cluj (1 iulie), FC Hermannstadt (7 iulie), CSC Dumbrăvița (16 iulie), Sănătatea Cluj (23 iulie), CFR Cluj 2 (23 iulie) și Gloria Bistrița (30 iulie).

Unirea Dej nu a adus vreun fotbalist, dar a prelungit câteva contracte

Unirea Dej nu a transferat pe nimeni până acum, dar a reușit să prelungească anumite contracte. Alex Pop (22 de ani) și Frăsineanu (24 de ani) nu căzuseră la acorduri cu Unirea Dej în primă fază, ei nefiind trecuți inițial pe lista cu jucători alături de care clubul va continua și din această vară. Apoi, Alexandru Pop și Ionuț Frăsineanu s-au înțeles cu dejenii și au parafat noi acorduri, de prelungiri contractuale.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jun. 2022, 15:53 Actualizat: 23 Jun. 2022, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă