Suporterii Farului au ales! Cine a fost desemnat cel mai bun jucător din partea a doua a sezonului, marcatorul celui mai frumos gol, dar și marea speranță a clubului

Marius ANGHEL 27 May. 2021, 15:06 Liga 2
Suporterii Farului au ales! Cine a fost desemnat cel mai bun jucător din partea a doua a sezonului, marcatorul celui mai frumos gol, dar și marea speranță a clubului

Atacantul Andrei Banyoi (20 de ani) a fost desemnat de către suporterii echipei Farul Constanța, prin vot, cel mai bun jucător al echipei antrenate de Ianis Zicu în partea a doua a sezonului Ligii 2, ediția 2020/2021.

În schimb, mijlocașul Ionuț Pelivan (16 ani) a fost ales drept marea speranță a clubului, în timp ce golul lui Liviu Mihai (33 de ani) din partida cu Viitorul Pandurii a fost aleasă ca cea mai frumoasă din 2021.

Liviu Mihai, cel mai frumos gol dat pentru Farul în meciurile din 2020, potrivit votului suporterilor

Zilele trecute, Farul a lansat pe pagina sa de Facebook mai multe sondaje în care și-a determinat suporterii să voteze.

Unul dintre ele a avut ca scop alegerea celui mai frumos gol marcat de fariști în meciurile din 2020, din partea a doua a sezonului Ligii 2. Mijlocașul Liviu Mihai a ieșit câștigător cu reușita sa din partida de la Constanța cu Viitorul Pandurii, câștigată cu 1-0, la 28 februarie, în etapa a 17-a a sezonului regular.

Acesta a concurat cu golurile marcate de Andrei Banyoi și Antonio Cruceru, ambele venite în duelul cu Fotbal Comuna Recea. Reușita lui Banyoi este una dintre cele două ale sale din partida cu maramureșenii din etapa a 19-a a sezonului regular, când s-a câștigat cu 3-2 la Constanța. Golul lui Cruceru e cel care a deschis scorul în meciul cu Recea din etapa a 4-a a play-out-ului, când s-a obținut victoria cu 3-1, tot la Constanța.

Andrei Banyoi, cel mai bun jucător al Farului în partea a doua a sezonului de Liga 2 2020/2021

Ulterior, Farul a lansat un sondaj în care suporterii au fost puși să aleagă cel mai bun jucător al ”marinarilor” în partea a doua a sezonului, adică în intervalul meciurilor desfășurate în etapele 16-21 din campionatul regular, respectiv etapele 1-7 din play-out.

În urma votului, Andrei Banyoi a ieșit câștigător. Atacantul de 20 de ani originar din Iclod a evoluat pentru Farul în toate cele 11 meciuri de Liga 2 disputate de echipă în 2021 și a înscris de două ori. În total a prins 22 de jocuri în campionat și a marcat de cinci ori. În Cupa României a avut trei apariții și a reușit un gol.

Banyoi este golgheterul Farului în sezonul recent încheiat și ar putea pleca de la club, având oferte de la mai multe echipe.

Ionuț Pelivan, ”marea speranță” a Farului

Farul l-a desemnat pe Ionuț Pelivan, debutant la echipa mare la 16 ani și 3 luni, drept ”marea speranță” a clubului. Acesta a fost utilizat în acest sezon în trei meciuri, 78 de minute, cu Slatina (3-1), ”U” Cluj (1-3) și Pandurii (2-1), în acesta din urmă fiind trimis pe teren din primul minut.

Voturile exprimate de suporteri la cele două sondaje au adus și cadouri pentru doi dintre fanii echipei. Ciprian Nichita (foto jos 1) a câștigat un fular cu însemnele clubului în urma votului pentru desemnarea celui mai frumos gol, iar Alexandru Ivan (foto jos 2, alături de familia sa) a primit o șaptă și o eșarfă cu însemnele Farului în urma votului pentru desemnarea celui mai bun jucător al echipei în partea a doua a campionatului.

Foto: Farul Constanța și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marinarii-aproape-sa-si-piarda-golgheterul-vanat-de-cluburi-din-liga-1-atacantul-farului-andrei-banyoi-ar-putea-ajunge-in-fotbalul-maghiar-19185925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-pas-spre-fuziunea-dintre-farul-si-viitorul-gica-hagi-s-a-intalnit-cu-presedintele-consiliului-judetean-constanta-mihai-lupu-sustin-ideea-de-formare-a-unei-singure-echipe-de-fotbal-19186891

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fuziunea-farul-viitorul-constanta-prinde-contur-cluburile-noi-informatii-pe-subiect-cristian-bivolaru-hagi-nu-isi-poate-nega-originile-farul-e-in-inima-lui-cum-poate-19186747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fuziune-intre-farul-si-viitorul-clubul-lui-gheorghe-hagi-comunicat-pe-aceasta-tema-suntem-de-acord-sa-existe-o-singura-echipa-19186427

Marius ANGHEL 27 May. 2021, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă