OFICIAL | Petrolul și-a încheiat conturile cu Andrei Răuță. Fundașul mărește lista plecărilor de la echipa ploieșteană

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2021, 17:18 Liga 2
OFICIAL | Petrolul și-a încheiat conturile cu Andrei Răuță. Fundașul mărește lista plecărilor de la echipa ploieșteană

Petrolul se desparte în mod oficial de fundașul Andrei Răuță (25 de ani), jucător despre care anunța de zilele trecute că nu mai intră în planurile staffului tehnic și că se încearcă o despărțire pe cale amiabilă.

De astăzi, 20 ianuarie, Petrolul și Andrei Răuță nu mai au o înțelegere semnată, cele două părți ajungând la un acord de reziliere.

Andrei Răuță a jucat doar șase meciuri pentru Petrolul în acest campionat 

Antrenorul Viorel Moldovan l-a folosit doar în șase meciuri pe apărătorul central, toate în Liga 2, din care numai trei ca titular.

La fel ca și alți jucători care nu mai reprezintă interes pentru Petrolul, Andrei Răuță nu a fost luat în cantonamentul pe care Petrolul îl defășoară în această perioadă la Săcele și Tărlungeni.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul Andrei Răuță, privind încheierea raporturilor contractuale. Sosit la începutul anului 2020 la FC Petrolul, fundașul central a bifat, pe parcursul ultimelor două sezoane, 16 prezențe oficiale în tricoul formației noastre, având și un gol marcat, în partida cu CS Mioveni, ultima din faza play-off a ediției 2019-2020.
Mulțumim, Andrei Răuță, și succes mai departe!”
, anunță Petrolul pe site-ul oficial.

Andrei Răuță, al treilea jucător care a plecat de la Petrolul prin reziliere contractuală 

Petrolul s-a mai despărțit până acum, în mod oficial, de doi jucători pe care îi trecuse pe lista neagră. Mijlocașul Manuel Botic (22 de ani) și atacantul Steve Leo Beleck (27 de ani) au semnat rezilierile pe cale amiabilă la rândul lor și sunt nevoiți să își caute acum echipe.

În categoria jucătorilor cu care Petrolul vrea să termine colaborările mai sunt alți trei jucători, fundașul Joeri Poelmans (25 de ani) și mijlocașii Brian Mendoza (27 de ani) și Mihai Nițescu (19 ani).

Petrolul s-a mai despărțit și de Răzvan Matiș (19 ani), mijlocașul ”under” care a fost rechemat de Viitorul, clubul de care aparținea contractual.

Petrolul a adus șase jucători în această iarnă 

În această iarnă, Petrolul i-a adus până acum pe Silviu Pană (mijlocaș, 29 de ani), Ștefan Bărboianu (fundaș, 33 de ani), ambii foști la Turris Oltul Turnu Măgurele, Vlad Mitrea (mijlocaș, 19 ani), împrumutat de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani), fost la Concordia Chiajna, Viorel Lică (fundaș central, 25 de ani), fost la Farul, și Romario Moise (mijlocaș, 25 de ani), împrumutat de la Astra.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-cu-sepsi-osk-a-picat-petrolul-si-a-modificat-tot-programul-meciurilor-amicale-din-cantonament-19165604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-ca-din-tun-anul-a-facut-instructie-cu-metalul-plopeni-in-primul-amical-al-perioadei-de-pregatire-19165100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-cantonamentul-de-la-tarlungeni-cu-27-de-fotbalisti-ultimul-jucator-la-care-s-a-renuntat-si-cei-trei-accidentati-ramasi-la-ploiesti-19165258

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2021, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă