CSM Reșița s-a despărțit de încă un jucător. ”A venit și Elton pe același post și erau prea mulți fundași centrali”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2024, 20:24 Liga 2
CSM Reșița s-a despărțit de încă un jucător. ”A venit și Elton pe același post și erau prea mulți fundași centrali”

CSM Reșița a oficializat o nouă despărțire de un jucător în această pauză de iarnă. Clubul din Valea Domanului a comunicat, marți, 23 ianuarie 2024, rezilierea contractului cu fundașul Andrei Răuță, una dintre achizițiile făcute după promovarea în Liga 2.

Răuță ar putea continua în eșalonul secund, o ofertă având, din informațiile Liga2.ro, de la CSC Dumbrăvița, echipă care s-a despărțit în această iarnă de fundașii Vlad Gîsă și Nenad Lalic, dar vrea ruptura și de Darius Țieranu, alt fundaș central.

Andrei Răuță nu mai continuă cu CSM Reșița

Fundașul originar din Roman, în vârstă de 28 de ani, a semnat cu CSM Reșița în vară, iar în primele 15 etape ale acestui sezon a fost utilizat în 10 meciuri, de fiecare dată ca titular, de patru ori fiind înlocuit. A strâns 740 de minute pe teren, însă clubul bănățean a decis să renunțe la serviciile sale.

”Clubul a ajuns la un acord privind rezilierea în condiții amiabile a contractului cu Andrei RĂUȚĂ.
Îi mulțumim pentru aportul adus echipei și îi urăm multă baftă în continuare!”, a transmis CSM Reșița.

Metaloglobus, ”U” Cluj, Petrolul, Academica Clinceni, CS Balotești, Bucovina Pojorâta, Astra și Guingamp II (Franța) sunt alte echipe pentru care a jucat Răuță în cariera sa.

”Cum am spus la începutul pregătirii, trebuie să mă încadrez într-un buget. A venit și Elton pe același post și erau prea mulți fundași centrali. L-am anunțat din timp că dacă găsește ceva să reziliem”, a spus, pentru Liga2.ro, președintele Cristian Bobar.

  • Reșițenii s-au despărțit în această iarnă de fundașul Cornel Ardei, mijlocașii Ionuț Popescu, Sebastian Velcotă și Laurențiu Maxim și atacanții Joseph Godwin și Tudor Cociș.

Cătălin Căpățînă nu a rămas la Poli Iași, iar sub comanda lui Flavius Stoican se antrenează și fiul lui Bogdan Lobonț

Altfel, la CSM Reșița s-a întors portarul Cătălin Căpățînă, care în această iarnă a fost în probe la Poli Iași, însă nu a rămas la prim-divizionară.

Momentan clubul a prezentat o singură achiziție în mod oficial, pe fundașul brazilian Elton da Silva, fost la Corvinul.

Alte noutăți în lot sunt olandezul Alfred Mensah, belgianul Luca Napoleone, despre care Bobar spunea la reunire că vor rămâne, dar și Andrei Lobonț, un fundaș dreapta de 20 de ani, de la CSO Plopeni (Liga 3), care se află în probe. Acesta este fiul fostului internațional român Bogdan Lobonț.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-demersuri-pentru-obtinerea-dreptului-de-promovare-19297416

https://liga2.prosport.ro/seria-1/elton-da-silva-a-semnat-cu-csm-resita-19297336

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-avut-29-de-jucatori-la-reunirea-din-2024-19297224

Marius ANGHEL 23 Jan. 2024, 20:24 Liga 2
Pe aceeași temă