Petrolul a semnat cu un atacant bosniac de aproape 2 metri! Senad Jarovic a evoluat până acum în Slovacia, Slovenia și Danemarca

Marius ANGHEL 25 Aug. 2021, 18:14 Liga 2

Petrolul și-a mai adus un atacant, de această dată un străin. Senad Jarovic, un bosniac născut în Germania, de 195 cm înălțime și 23 de ani, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa ploieșteană.

Petrolul a semnat cu Senad Jarovic

Senad Jarovic a evoluat în ultimul sezon în liga a doua din Slovenia, la Radomlje, pentru care a bifat 10 meciuri și 4 goluri. Anterior, în cariera sa a mai jucat pentru NK Domzale, NK Roltek Dob (ambele din Slovenia), Spartak Trnava (Slovacia), SonderjyskE (Danemarca), Zlate Moravce și SKF Sered (ambele din Slovacia).

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul Senad Jarovic, acesta semnând un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 23 de ani, Jarovic (1.95 m) este născut în Germania, la Langefeld, având și cetățenie bosniacă.

De-a lungul carierei, masivul jucător a evoluat pentru NK Domzale (Slovenia), NK Dob (Slovenia), Spartak Trnava (Slovacia), Sonderiyske (Danemarca), Zlate Moravce (Slovacia), SKF Sered (Slovacia) și, ultima dată, NK Radomlje (Slovenia), având la activ meciuri disputate în primele eșaloane din Slovacia, Slovenia și Danemarca.

Bun venit, Senad Jarovic!”, a anunțat Petrolul.

Președintele Costel Lazăr l-a prezentat la Petrolul pe Senad Jarovic, un lucru pe care nu l-a făcut prea des cel puțin în acest sezon, semn că acesta este încântat de achiziția făcută ori a vrut să arate cât de înalt este bosniacul.

Marius Chindriș, al 10-lea jucător care semnează cu Petrolul în această campanie de achiziții?

Echipa ploieșteană îl are la antrenament de ieri și pe Marius Chindriș, ultima dată la CS Mioveni și care a mai fost legitimat în perioada iulie 2017 – august 2019 la Petrolul, când echipa a evoluat în Liga 3 și mai apoi în Liga 2. Momentan, clubul nu a anunțat parafarea unui contract cu Chindriș (foto jos, primul din dreapta, în prim-plan).

În această campanie de achiziții, Petrolul i-a mai adus pe Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea), Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni), Sergiu Pîrvulescu (fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Simon Măzărache (atacant, ex Farul), Takayuki Seto (mijlocaș, ex Astra), Constantin Stoica (atacant, ex SCM Gloria Buzău) și Cosmin Tucaliuc (mijlocaș, noul Farul Constanța).

Totodată, l-a readus în lot și pe atacantul Sory Diarra, pe care în partea a doua a sezonului trecut l-a cedat sub formă de împrumut la Unirea Slobozia.

Foto: Petrolul Ploiești

 

Marius ANGHEL 25 Aug. 2021, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă