Petrolul a perfectat primele amicale. Nicolae Constantin își testează elevii în partide cu echipe din Liga 1 și Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 14:26 Liga 2
Petrolul a perfectat primele amicale. Nicolae Constantin își testează elevii în partide cu echipe din Liga 1 și Liga 2

Petrolul ia startul în vederea pregătirii noului sezon de Liga 2, luni, 14 iunie. De la ora 18:00, Nicolae Constantin va coordona primele antrenamente alături de jucători, dat fiind faptul că a venit la echipă după terminarea campionatului precedent, dar și după disputarea unor meciuri amicale, ulterioare ultimei partide oficiale.

Petrolul a programat, momentan, cinci meciuri amicale 

Petrolul a anunțat câteva detalii în vedere începerii pregătirilor și a precizat și anumite meciuri amicale pe care noul antrenor le-a programat deja. Au fost perfectate cinci, dar mai sunt în plan și altele.

În acest moment, ploieștenii au stabilit teste cu Tricolorul Breaza, Concordia Chiajna, SCM Gloria Buzău, Viitorul Constanța și CS Mioveni. Petrolul va face toate precizările în privința perioadei de pregătire, luni. Vor fi anunțate și alte eventuale meciuri de verificare dar și stagiul de pregătire centralizat pe care îl va organiza până pe 31 iulie, când începe noul campionat al Ligii a 2-a.

Vacanța galben-albaștrilor se apropie de final, Nicolae Constantin urmând ca, luni, să sune adunarea elevilor săi.

Noul tehnician al formației noastre va conduce primul antrenament pe Ilie Oană, de la ora 18.00, și va avea la dispoziție, astfel, ceva mai bine de o lună și jumătate pentru a pregăti debutul viitoarei ediții de campionat, stabilit pentru data de 31 iulie. Perioadă de timp în care, pe lângă antrenamentele specifice, se vor disputa și cel puțin cinci jocuri de verificare, printre adversare urmând să se afle Tricolorul Breaza, Concordia Chiajna, Gloria Buzău, dar și prim-divizionarele Viitorul Constanța și CS Mioveni.

Toate detaliile legate de lotul de jucători și programul complet al pregătirilor pre-competiționale le vom avea, așadar, luni, după reunirea lupilor”, se arată pe site-ul oficial al ploieștenilor, FC Petrolul.

Petrolul, trei veniri și mai multe plecări pentru sezonul următor 

Petrolul a perfectat, după terminarea campionatului trececut al Ligii 2, trei transferuri. Până acum, au fost aduși Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea) și Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni).

Din lotul pentru sezonul următor nu vor mai face parte Nir Lax, Amidu Salifu, Joeri Poelmans, Georgi Kitanov, Jhon Mondragon sau Sergiu Arnăutu (expirare împrumut de la Concordia Chiajna). Nici situația lui Vlad Mitrea (expirare împrumut de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Romario Moise (expirare împrumut de la Astra), Antoniu Manolache și Pol Roige Rodriguez (ambii urmând a le expira contractul) nu este sigură.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-impresionat-la-buzau-dar-si-pe-petrolul-jucatorul-care-a-fost-cu-nationala-u18-a-romaniei-la-actiunea-din-serbia-si-care-e-dorit-la-ploiesti-19188744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-completat-stafful-tehnic-ultimii-doi-sositi-in-echipa-lui-nicolae-constantin-19188648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/buhaescu-s-a-razgandit-barboianu-nu-mai-e-dorit-nicolae-constantin-detalii-despre-lotul-petrolului-nucleul-de-baza-il-avem-format-unde-crede-ca-s-a-gresit-in-sezoanele-trecute-19188595

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă