Petrolistul Nae Constantin ține pumnii Universității Cluj la barajul cu Dinamo: ”Sunt șanse 50-50, dar mi-aș dori să promoveze echipa din Liga 2.” Avertisment pentru Rapid | VIDEO

Andreea VISU 12 May. 2022, 12:48 Liga 2

Nicolae Constantin, antrenorul echipei Petrolul Ploiești, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, miercuri seară, și a vorbit inclusiv despre unul dintre barajele de promovare/menținere în Liga 1.

Este vorba despre cel în care va evolua Dinamo, cel mai probabil în fața Universității Cluj. Celălalt va avea loc între Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia, depinde de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Nae Constantin speră ca ”U” Cluj să o învingă pe Dinamo la barajul de promovare/menținere în Liga 1

După ce a promovat-o matematic pe Petrolul Ploiești în Liga 1 cu o etapă înainte de final, Nae Constantin urmărește și viitoarele sale adversare din primul eșalon.

Dinamo ar putea să o întâlnească la baraj pe ”U” Cluj, iar antrenorul Petrolului speră ca adversara din acest sezon de Liga 2 să se impună. Constantin este de părere că ”U” Cluj și Dinamo pornesc cu șanse egale la baraj, dar înclină spre formația antrenată de Erik Lincar, pe care speră să o întâlnească și în sezonul viitor, dar de această dată în Liga 1.

”Dinamo e o echipă de tradiție, o echipă cu suporteri, dar, din păcate, are câțiva ani în care se scaldă în mediocritate. Dacă anul trecut a fost salvată de pandemie, anul ăsta va trebui să își dea examenul cu o echipă de Liga 2, sper eu cu Clujul, o echipă bună de Liga 2, și sunt sigur că Clubul are șanse. Văd un meci echilibrat, cu șanse 50-50, deși Dinamo e în creștere pe finalul ăsta de sezon. Eu spun că va avea o dublă foarte grea cu Universitatea și, dacă mă întrebați, mi-aș dori să promoveze echipa din Liga 2”, a spus Nae Constantin, la ProSport LIVE.

Nae Constantin o avertizează pe Rapid

Nae Constantin a vorbit despre viitoarea adversară din Liga 1 a Petrolului, rivala Rapid. Fost jucător la echipa din Giulești în perioada 1999-2006, actualul antrenor al formației ploieștene speră ca Rapid să se claseze, la finalul acestui sezon, pe un loc care să îi permită participarea la barajul de Conference League.

Totuși, Nae Constantin este de părere că este prea devreme pentru Rapid să joace în cupele europene, la un an de la promovarea în Liga 1.

”Rapid e tot timpul o echipă interesantă, mai ales acum că a promovat și în special că joacă în Giulești, pe stadion nou. Am văzut că au stabilitate din toate punctele de vedere, și-au găsit un antrenor bun, care a făcut ceva rezultate. Îmi doresc să termine acolo unde vor ei, să joace barajul (n.r. de Conference League). Cred că ar fi prea devreme pentru o participare în cupele europene, dar dacă ajung să facă asta…”, a spus Nae Constantin, la ProSport LIVE.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

Andreea VISU 12 May. 2022, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă