Peluza Șepcile Roșii, mesaj devastator pentru ”marii U-iști” care vor să preia puterea la ”U” Cluj, într-un moment de ”armonie fragilă”: ”U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2021, 20:29 Liga 2
Peluza Șepcile Roșii, mesaj devastator pentru ”marii U-iști” care vor să preia puterea la ”U” Cluj, într-un moment de ”armonie fragilă”: ”U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!”

Suporterii din Peluza Șepcile Roșii, galeria Universității Cluj, au reacționat după ce au aflat de lupta pentru putere care se dă în aceste zile pentru a prelua conducerea clubului.

Foști jucători ai Universității Cluj au fost, săptămâna trecută, prezenți la ședința de Consiliul Director, la care a lipsit managerul Daniel Stanciu, și au expus în fața președintelui Radu Constantea proiectul lor de a prelua conducerea clubului. Subiectul a fost prezentat în exclusivitate de Liga2.ro.

Daniel Stanciu și George Florescu și-au expus, până acum, punctul de vedere despre acest subiect.

”Marii U-iști” care vor să preia puterea la ”U” Cluj, distruși de Peluza Șepcile Roșii: ”V-ați ales neinspirat momentul când «să atacați», ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare”

După ce ieri, 21 februarie, mulți dintre suporteri s-au mobilizat și au mers la antrenamentul echipei pentru a-i susține pe jucătorii lui Costel Enache, ”Șepcile Roșii” au postat ulterior, pe pagina oficială de Facebook a peluzei, și punctul de vede al galeriei în acest ”război”.

Fanii Universității Cluj trăiesc un déjà vu, considerând că acțiunea jucătorilor care vin acum cu un proiect de preluare a conducerii clubului reprezintă intrigi și acțiuni dăunătoare echipei, într-un moment în care trupa lui Enache are un start bun de an și are șanse să prindă play-off-ul de promovare, obiectiv ratat deja de două ori de când ”U” a ajuns în Liga 2.

”Șepcile Roșii” șterg pe jos cu așa-zișii ”mari U-iști bine intenționați”. Le transmit că au pus ambițiile personale mai presus de Universitatea Cluj și că au dovedit că nu sunt pregătiți să fie buni manageri, așa cum pretind că sunt. ”V-ați ales neinspirat momentul când «să atacați», ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare”, transmite galeria Universității.

”Ați pus ambițiile personale mai presus de interesele UNIVERSITĂȚII CLUJ”

”Luați loc, vă rugăm!
În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele personale a multora. Cel mai dureros este că cei implicați în aceste intrigi și acțiuni dăunătoare Universității, au fost oameni/sportivi care au reprezentat simbolul, „mari U-iști”, care au transformat „bunele intenții” declarate, în războaie fratricide.
Acțiunile din aceste zile nu sunt diferite de cele amintite mai sus, din păcate! Indiferent că te cheamă Cordoș, Goga, Florescu, Abrudan, Giurgiu, Irimieș, Constantea, Boc, dacă ai respect pentru U și pentru ce reprezintă acest simbol pentru Cluj-Napoca, amintește-ți că ești în slujba lui U, nu invers.
Dacă valorile și principiile tale sunt Fidelitatea, Onoarea, Respectul, Tradiția, AJUTĂ U CLUJ SĂ AJUNGĂ ÎN ELITA FOTBALULUI ROMÂNESC! U Cluj este mai presus de interesele și orgoliile personale!
Într-un moment în care U Cluj luptă cu multe șicane și neajunsuri venite din exterior, din interior, cei care au pretenția că iubesc acest simbol, îl lovesc și mai rău. Dacă aveți pretenția că o să fiți buni manageri, ați dovedit că nu sunteți pregătiți pentru aceste responsabilități. Ați pus ambițiile personale mai presus de interesele UNIVERSITĂȚII CLUJ, v-ați ales neinspirat momentul când „să atacați”, ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare.
Veleitățile voastre manageriale strică o armonie fragilă și o direcție luată către un obiectiv la care toată suflarea U-istă visează de cinci ani!
U Cluj are nevoie de o mână sigură și minți lucide, competente care să îl cârmuiască! U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!
Haide U!”, sună comunicatul Peluzei Șepcile Roșii.

Andrei Cordoș, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, George Florescu și Alexandru Păcurar sunt foștii jucători ai Universității Cluj care vor să preia conducerea clubului. Și Dorin Goga a fost ofertat să intră în acest proiect, însă acesta însă n-a dat un răspuns, fiind ofertat să intre în conducere și de actualii șefi.

  • ”U” Cluj ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte acumulate în 14 meciuri desfășurate în 16 etape, fiind la un punct în spatele ultimele două poziții care duc la finalul sezonului regular în play-off-ul de promovare, Dunărea Călărași și FK Csikszereda. Echipa mai are de disputat meciuri în sezonul regular cu CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă) și Petrolul (acasă). În penultima etapă, a 20-a, va sta.
  • Echipa ardeleană este calificată și în faza sferturilor de finală ale Cupei României, unde va întâlni Viitorul Pandurii, la data de 3 martie, de la ora 17:30.

Foto: Cristian Cosma / Șepcile roșii

Marius ANGHEL 22 Feb. 2021, 20:29 Liga 2
Pe aceeași temă