VIDEO | Fanii lui ”U”, prezenți la antrenament după apariția luptelor pentru putere la club. Mesajul pe care l-au avut pentru jucători

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 21 Feb. 2021, 19:25 Liga 2

Suporterii Universității Cluj au vrut să se asigure că luptele pentru putere care se dau în birourile clubului nu vor afecta și jucătorii.

În urma informațiilor apărute aceștia s-au mobilizat. Astăzi, 21 februarie, câțiva reprezentanți ai galeriei au fost prezenți la antrenamentul ”alb-negrilor” pentru a-i susține pe jucătorii lui Costel Enache.

”Vrem să vedem atitudine față de culori, față de simbol și față de noi”, a fost mesajul fanilor.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci oficial din 2021, 2-1 cu UTA Arad în optimile Cupei României, apoi primul meci din acest an în Liga 2, 2-1 pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și se află în cărțile pentru obținerea unui loc în play-off-ul de promovare în Liga 1.

Clujenii mai au patru partide de jucat din sezonul regular al Ligii 2, cu CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă) și Petrolul (acasă). În penultima etapă, a 20-a, vor sta. La final, primele șase clasate vor merge în play-off și vor lupta pentru promovare. Momentan, ”U” Cluj e pe locul 7, cu 23 de puncte acumulate în 14 meciuri desfășurate în 16 etape, fiind la un punct în spatele ultimele două poziții care duc în play-off, Dunărea Călărași și FK Csikszereda.

Foto: Universitatea Cluj

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 21 Feb. 2021, 19:25 Liga 2
Pe aceeași temă