Viorel Tudose îl ironizează pe Daniel Stanciu, pe seama declarațiilor acestuia despre antrenorul Eugen Neagoe: ”Se afla în cadrul unei emisiuni «Copiii spun lucruri trăsnite»?”

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 15 Mar. 2024, 20:31 Liga 2
Viorel Tudose îl ironizează pe Daniel Stanciu, pe seama declarațiilor acestuia despre antrenorul Eugen Neagoe: ”Se afla în cadrul unei emisiuni «Copiii spun lucruri trăsnite»?”

Viorel Tudose, sponsorul principal al CFC Argeș, a reacționat, pentru ProSport, după ce Daniel Stanciu, oficial al clubului piteștean, a afirmat public că nu există nicio clauză de reziliere în contractul dintre echipă și antrenorul Eugen Neagoe. Totul, în contextul în care ”principalul” a fost ofertat de Petrolul Ploiești și vrea să se întoarcă în prima ligă.

Tudose amenința, zilele trecute, că ”în secunda 1, chiar că mă voi retrage definitiv și nu o să mai fie nici 1 la sută vreo șansă ca eu să rămân” la clubul piteștean, dacă președintele sau altcineva va purta discuții de reziliere a contractului cu Neagoe peste capul său, el fiind cel care l-a adus pe antrenor la echipă, în octombrie 2023. ”Eugen Neagoe are o clauză de plătit dacă pleacă de la FC Argeș, iar FC Argeș are o clauză de plătit dacă îl dă afară. Domnul Mihai Foamete să aibă mare grijă”, spunea afaceristul râmnicean.

Viorel Tudose îl ironizează pe Daniel Stanciu după ce acesta a spus că Eugen Neagoe nu are clauză de reziliere la CFC Argeș

Ulterior, Daniel Stanciu, oficial al CFC Argeș și analist TV, spunea la DigiSport că Neagoe nu are nicio clauză.

Această reacție a fostului director executiv al clubului, l-a determinat pe Viorel Tudose să îl ironizeze pe Stanciu. Din discursul său, sponsorul lasă de înțeles că Neagoe nu-și mai dorește să continue la echipă, iar o decizie va fi luată după meciul de sâmbătă, ultimul din sezonul regular al Ligii 2.

”Deși nu îmi place să comentez declarațiile unuia sau altuia, totuși, sigur l-ați văzut pe Daniel Stanciu afirmând acest lucru în cadrul unei emisiuni sportive? Sigur se afla în cadrul unei asemenea emisiuni? Sau se afla în cadrul unei emisiuni «Copiii spun lucruri trăsnite»? Nu v-ați întrebat cumva dacă Stanciu e în vreo tabără din cadrul acestui război intern de la FC Argeș?

Păi, știe el mai bine decât mine contractul cu Eugen Neagoe? L-a făcut el? L-a negociat el? L-a adus el pe Neagoe la FC Argeș? A discutat acum Neagoe cu Stanciu plecarea de la FC Argeș sau i-a spus lui că are ofertă de la Petrolul și i-a cerut lui să îl lase să plece? Dar ce să îi ceară Neagoe lui Stanciu? Caii de la bicicletă?

Eu am spus foarte clar că există o clauză în contract, iar eu am discutat clar cu Neagoe. Oricum, după meciul cu Reșița voi lămuri cu Neagoe situația sa. A, că poate vom găsi o soluție, deoarece dragoste cu forța nu se poate, e altă problemă. Însă, până atunci vă asigur că este o clauză de reziliere în contract, nu cum spune Stanciu. El, și dacă citește de 100 de ori contractul, tot nu-l înțelege. Iar mie Neagoe mi-a spus clar cum stau lucrurile, iar după meciul cu Reșița vom lua o decizie finală”, a spus Tudose, citat de ProSport.

Daniel Stanciu: ”Eugen Neagoe a venit la club și și-a manifestat interesul să-și rezilieze contractul. Nu e nicio clauză”

Daniel Stanciu, prezent joi seară la DigiSport Special, a spus care este situația lui Eugen Neagoe, contrazicând ceea ce afirma cu o zi înainte Viorel Tudose.

”A fost o discuție. Realitatea e asta: acum două zile, Eugen Neagoe a venit la club și și-a manifestat interesul să-și rezilieze contractul. Astăzi după amiază, a anunțat că va rămâne cel puțin pentru meciul cu Reșița de sâmbătă. Apoi, se întrerupe campionatul și la Liga 2. Va da un răspuns sâmbătă seară. Nu e nicio clauză, nicio… Banii sunt la zi. Actele chiar fuseseră făcute”, a spus Daniel Stanciu, la DigiSport.

CFC Argeș joacă sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu, la Mioveni, cu CSM Reșița, în ultima etapă a sezonului regular. Trupa piteșteană este pe primul loc de deasupra pozițiilor retrogradabile, cu 21 de puncte acumulate în 18 meciuri.

La conferința de presă premergătoare acestui joc, organizată astăzi, 15 martie, Eugen Neagoe a absentat, deși fusese anunțat că va participa. În locul său a venit antrenorul secund Paul Ciobanu, care a spus că Neagoe a acuzat o ușoară răceală și a preferat să rămână acasă.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-s-a-ferit-din-nou-de-declaratii-in-fata-presei-19302835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clauza-il-tine-pe-eugen-neagoe-la-cfc-arges-19302817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/varianta-eugen-neagoe-antrenor-la-petrolul-la-un-pas-sa-pice-19302791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-daca-se-negociaza-fara-el-plecarea-lui-neagoe-19302695

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 15 Mar. 2024, 20:31 Liga 2
Pe aceeași temă