Oscilațiile de formă ale Unirii Constanța, evidente și la ultimul amical. N-a putut trece de ultima clasată din Seria 4 a Ligii a 3-a, după ce a învins Metaloglobus

Andrei PASCU 19 Feb. 2022, 20:25 Liga 2
Oscilațiile de formă ale Unirii Constanța, evidente și la ultimul amical. N-a putut trece de ultima clasată din Seria 4 a Ligii a 3-a, după ce a învins Metaloglobus

Unirea Constanța a finalizat și ea seria meciurilor amicale din această iarnă. A disputat, la Berceni, la baza de pregătire a FCSB-ului, un test cu Campionii FC Argeș 2 (locul 10 în Seria 4 a Ligii a 3-a), în care a remizat, scor 1-1. Egalul s-a înregistrat și la pauză, 0-0.

Unirea Constanța a condus cu 1-0 formația din Pitești 

Unirea Constanța spera să capete ceva moral în partida cu ultima clasată din Seria 4 a Ligii a 3-a, dar în cele din urmă nu a reușit să păstreze statutul de favorită. Dacă la pauză a fost ”scor alb”, formația lui Leontin Strizu părea că va avea o partidă ușoară în partea a doua, când a și deschis scorul.

Mario Lăcătuș a făcut 1-0 pentru Unirea Constanța, dar în cele din urmă Campionii FC Argeș 2 a reușit să preseze și să restabilească egalitatea. A făcut 1-1, iar până la final echipele nu au mai reușit să modifice tabela.

  • Unirea Constanța a început în formula: Udrea – Zamfir, Gogor, Coza, Șuteu –  M. Lăcătuș, Ciuciulete, Ardelean – Nicola, Chirițoiu, Neacșu. După pauză au mai intrat: Tălmaciu, Trif, Mitrache, Cireșoiu, R. Tudor, Șerbănescu.

Leonard Strizu: ”S-a văzut o oarecare oboseală” 

Leonard Strizu a dat vina pe oboseală pentru rezultat, dar a evidențiat faptul că e încrezător în vederea abordării partidelor din campionat, întrucât l-a mulțumit evoluția Unirii Constanța în amicalele cu formațiile de Liga 2.

S-a văzut o oarecare oboseală, dar jocul din cele două amicale cu formații din Liga a 2-a mă face încrezător pentru partea a doua a campionatului”, a declarat antrenorul, potrivit Unirea Constanța.

Meciul cu Campionii FC Argeș 2 a fost al cincilea și ultimul amical al Unirii Constanța din această iarnă. Anterior, a învins cu 3-0 FCSB 2a pierdut cu 1-2 cu Progresul Spartac,  a remizat cu Unirea Slobozia, 2-2, și a câștigat cu Metaloglobus, scor 3-2.

Unirea Constanța reia Liga 2 de pe locul 17

Unirea Constanța a terminat anul 2021 pe locul 17 din 20 de echipe, cu 8 puncte, la patru puncte de echipa de deasupra, FC Brașov, și cu unul peste formația de sub ea, Dunărea Călărași.

În prima rundă din 2022, a 18-a a sezonului regular, Unirea Constanța o va întâlni pe Steaua, la pe teren propriu.

Foto: Alexandru Nicodim/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zece-jucatori-de-la-echipe-din-liga-2-convocati-la-nationala-u19-de-adrian-vasii-testul-final-un-amical-cu-poli-iasi-19219408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-reusit-inca-un-rezultat-surprinzator-a-invins-metaloglobus-dupa-o-prima-repriza-excelenta-dar-leo-strizu-a-taxat-partea-secunda-nu-sunt-multumit-de-ce-s-a-intamplat-dupa-19219256

 

 

 

Andrei PASCU 19 Feb. 2022, 20:25 Liga 2
Pe aceeași temă