Unirea Constanța, salvată cu două goluri fabuloase în partida cu Viitorul Pandurii, Leo Strizu în continuare nemulțumit. Cuvintele apăsate ale ”principalului”, după un meci spectaculos la Târgu Jiu

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 02 Apr. 2022, 14:02 Actualizat: 02 Apr. 2022, 22:26 Liga 2

Unirea Constanța a făcut 3-3 cu Viitorul Pandurii în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, dar cu toate acestea trebuie remarcat faptul că formația lui Leonard Strizu a revenit de la 1-3 în partida de la Târgu Jiu. A marcat de două ori în ultimele 10 minute și a scos un punct.

Adrian Niță a marcat două goluri fantastice și a adus un punct pentru Unirea Constanța

Ciprian Rus a deschis scorul pentru Viitorul Pandurii în minutul 5, dar Andreas Chirițoiu a restabilit repede egalitatea, în minutul 9, de la 11 metri. S-a făcut apoi 3-1 pentru gazde, în urma reușitelor lui Gabriel Dodoi, din minutul 27, și Răzvan Vespe, din minutul 70.

Din minutul 80, Unirea Constanța a forțat și mai mult și a redus din diferență chiar cu 10 minute înaintea finalului, prin Adrian Niță, cu o execuție superbă, de la distanță, de la 30 de metri. Același Niță a reușit alt gol de senzație, de la aproximativ 25 de metri, în minutul 87, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

  • Unirea Constanța: Udrea (cpt.) – Bobaru, Nicola, Chirițoiu, Șuteu, Ad. Niță, R. Trif, Ciuciulete, Tud. Moldovan, Laur. Ardelean, Coza;
    Rezerve: Tipu – Gogor, Lăcătuș, R. Gab. Zamfir, Șerbănescu, Cireșoiu, Rob. Tudor;

Apărarea îl nemulțumește mereu pe Leonard Strizu

Leonard Strizu, în ciuda modului în care s-a desfășurat meciul, că Unirea Constanța a smuls un egal pe final, a fost aspru la adresa jucătorilor din apărare, a faptului că nu reușesc să termine meciuri fără gol primit. Dacă de atac Strizu e mulțumit, partea defensivă îl nemulțumește în mod evident.

Statisticile îi dau dreptate, Unirea Constanța încasând goluri în ultimele 10 meciuri din Liga 2.

Am tot dat goluri, dar până nu rezolvăm faza de apărare vor fi probleme. Avem aprecieri, mă sună lumea din fotbal și îmi spune că echipa joacă ce se lucrează, avem jucători tineri, să spunem de perspectivă, dar vom vedea.

Dacă am putut să rezolvăm până acum ceva trasee pe partea ofensivă, deocamdată avem probleme pe faza de apărare. Noi dăm trei, ei dau trei, noi dăm trei, ei dau două, noi dăm două, ei dau trei. Așteptăm următorul meci, dar îmbucurător e că jucătorii au poftă de gol, au calitate, dar trebuie muncă multă”, a spus Leonard Strizu la Metropola TV.

Leonard Strizu nu știe ce se întâmplă cu Unirea Constanța din vară

Leonard Strizu nu știe ce se va întâmpla cu echipa din vară, în cazul în care se va salva de la retrogradare. Speră ca oricine poate să vină lângă Unirea Constanța să o facă repede, fie că e vorba de autoritățile locale, fie că e vorba de anumite persoane private.

În caz contrar, și-ar dori ca jucătorii tineri ai echipei să prindă echipe mai bune, poate chiar în Liga 1.

Totul depinde și de politica clubului, depinde de ce se va întâmpla din vară, în Mangalia, cu primăria sau cu cine va vrea să meargă împreună cu noi sau le vom da drumul jucătorilor, să prindă echipe bune, de valoare, pentru că au și vârste bune. Poate ajung în Divizia B sau în Divizia A. Mie mi-ar plăcea să ajungă la Divizia A”, a mai spus Leonard Strizu.

Unirea Constanța, penultima în Grupa B a play-out-ului

Unirea Constanța e pe penultimul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, pe 6, cu 12 puncte, devansând doar Astra, -1 punct. Viitorul Pandurii ocupă locul 3, cu 28 de puncte, la egalitate cu locul 4, Ripensia.

În următoarea etapă, a 3-a, Unirea Constanța va juca acasă, cu FC Brașov. Viitorul Pandurii va merge pe terenul Unirii Dej.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 02 Apr. 2022, 14:02 Actualizat: 02 Apr. 2022, 22:26 Liga 2
Pe aceeași temă