Organizatorii s-au ”luptat” cu zăpada înainte de FC Brașov – Metaloglobus! A nins abundent peste noapte la Brașov, iar suprafața de joc a fost acoperită cu un strat gros de nea. Cum se prezenta terenul cu o oră înainte de joc

Autor: Adi MARICA Publicat: 05 Mar. 2022, 10:22 Actualizat: 05 Mar. 2022, 11:53 Liga 2

Condiții grele de joc la Brașov, acolo unde astăzi, 5 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului trebuie să se întâlnească FC Brașov și Metaloglobus București, în etapa a 18-a a Ligii 2, penultima a sezonului regular, respectiv a doua programată în 2022.

Zăpada a acoperit suprafața de joc înainte de meciul FC Brașov – Metaloglobus

La ora 9:00, deci cu două ore înainte de startul partidei dintre FC Brașov – Metaloglobus, la stadionul Tineretului se lucra din greu pentru îndepărtarea zăpezii căzute pe teren în decursul nopții. După aproape o oră de dat la lopată și de luat zăpada cu tractuarele, eforturile organizatorilor au dat roade, terenul fiind curățat în proporție de 80 la sută. Aproximativ 20-25 de centimetri a avut grosime stratul de zăpadă.

Meciul se va desfășura de la ora la care a fost programat, 11:00, însă starea terenului de joc nu va fi în cea mai bună condiție. Suprafața este destul de moale.

Aici poți citi ce au declarat Călin Moldovan și Nicolae Grigore, antrenorii celor două echipe, despre acest meci.

FC Brașov și Metaloglobus vor evolua în play-out

Înaintea debutului etapei a 18-a a Ligii 2, FC Brașov are 13 puncte și e pe locul 16, știind cu două etape înainte de finalul sezonului regular că va evolua în Grupa B a play-out-ului, fiindcă nu poate urca mai sus de locul 16, dar nici coborî mai jos de locul 17.

În schimb, Metaloglobus ocupă poziția a 9-a în clasament, cu 25 de puncte, iar șansele ei matematice la play-off s-au spulberat ieri seară, după ce Steaua s-a impus cu 3-1 în meciul cu Poli Iași, în debutul etapei. Metaloglobus mai are șanse doar dacă Steaua nu lua niciun punct, deci inclusiv din meciul direct, în ultima etapă, însă trebuie să se împiedice și FK Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia.

Autor: Adi MARICA Publicat: 05 Mar. 2022, 10:22 Actualizat: 05 Mar. 2022, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă