Nicolae Grigore consideră de ”domeniul fantasticului” o calificare a Metaloglobusului în play-off. Antrenorul bucureștenilor se așteaptă la un meci de luptă cu FC Brașov

Adi MARICA 03 Mar. 2022, 10:47 Liga 2
Nicolae Grigore consideră de ”domeniul fantasticului” o calificare a Metaloglobusului în play-off. Antrenorul bucureștenilor se așteaptă la un meci de luptă cu FC Brașov

În cadrul etapei a 18-a din Liga 2, Metaloglobus București va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe Tineretului, cu FC Brașov.

Dacă gazdele au ca obiectiv să acumuleze cât mai multe puncte pentru un play-out ce se anunță infernal, trupa din Capitală păstrează șanse teoretice de a prinde play-off-ul. Echipa bucureșteană se află la șase puncte de locul 6, cu două etape înaintea finalului de sezon regular, în ultima rundă urmând să evolueze chiar în fața Stelei, clasata pe poziția a 6-a, ultima care duce în play-off.

Nicolae Grigore nu crede în play-off: ”E aproape imposibil”

Antrenorul Nicolae Grigore (38 de ani) e realist și spune că a aproape imposibil ca echipa sa să mai prindă play-off-ul, fiindcă pe lângă faptul că Steaua nu trebuie să mai ia niciun punct și să o învingă în ultima rundă, Metaloglobus stă și la mâna rezultatelor celor de la FK Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia. Toate calculele le poți vedea aici.

”E complicat să mai prindem play-off-ul. Ar fi ceva de domeniul fantasticului, noi să câștigăm cele două meciuri, iar Buzăul și Steaua să piardă meciurile din ultimele două etape. Eu spun că e aproape imposibil să se întâmple acest lucru”, a spus Grigore.

Anticipează un meci de mare luptă cu FC Brașov

Fost jucător în două rânduri la FC Brașov înainte ca echipa brașoveană să intre în faliment, Nicolae Grigore spune că meciul de sâmbătă cu noul FC Brașov va fi unul complicat.

”Am văzut meciul Brașovului de la Iași și am văzut o echipă în creștere față de cum arăta în toamnă. Este clar că echipa este întărită și se pare că au și liniște la nivelul staffului tehnic. Va fi un meci extrem de complicat, de luptă și de mare angajament, ținând cont de suprafața terenului. De altfel, cam așa sunt toate meciurile la nivelul Ligii a 2-a”, a spus Grigore, care a mai antrenat în Liga 2, pentru câteva etape, Rapid, în sezonul trecut.

”Numeric suntem slăbiți”

Antrenorul celor de la Metaloglobus spune că în această iarnă echipa sa a suferit modificări importante în lot.

”Față de lotul din prima parte a sezonului, în această iarnă am pierdut șase jucători și am adus doi juniori! Din punct de vedere numeric suntem slăbiți. La meciul cu CS Comunal Șelimbăr am avut trei jucători suspendați, Vadim Covalciuc, Ovidiu Herea și Andrei Pandele, iar alți trei jucători nu au fost complet refăcuți după accidentări. Și chiar și așa am reușit să câștigăm trei puncte mari cu Șelimbăr”, a declarat Grigore.

La fel ca brașovenii, și bucureștenii au avut probleme cu terenurile de antrenament în această săptămână. ”Și noi am căutat terenuri de iarbă în aceste zile, dar ne-am antrenat tot pe sintetic. Poate joi să găsim un teren de iarbă să facem un antrenament”, a mai spus antrenorul Metaloglobusului.

Brașovenii, antrenament pe zăpadă la Metrom

Cum terenurile din Brașov sunt impracticabile în această perioadă, antrenorul echipei FC Brașov, Călin Moldovan, și cei din stafful său au fost nevoiți să caute soluții pentru desfășurarea antrenamentelor.

Luni, jucătorii formației brașovene s-au pregătit pe Metrom, terenul a fost moale, iar după ninsoarea căzută noaptea trecută suprafața de joc a devenit inutilizabilă. Marți, Leonte și compania s-au antrenat la balonul de la Paradisul Acvatic, iar ieri s-au pregătit la Metrom, pe un teren acoperit cu un strat gros de zăpadă.

Astăzi, jucătorii echipei brașovene se vor pregăti pe terenul sintetic al celor de la Sepsi OSK de la Sfântu Gheorghe.

  • Meciul FC Brașov – Metaloglobus este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului din Brașov, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2, penultima a sezonului regular.
  • FC Brașov are 13 puncte și e pe locul 16 în Liga 2, știind cu două etape înainte de finalul sezonului regular că va evolua în Grupa B a play-out-ului, fiindcă nu poate urca mai sus de locul 16, dar nici coborî mai jos de locul 17.
  • Metaloglobus ocupă poziția a 9-a în clasament, cu 25 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vremea-da-batai-de-cap-brasovului-calin-moldovan-a-apelat-la-o-solutie-de-avarie-pentru-a-conduce-antrenamentele-19221393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-sase-echipe-lupta-pentru-trei-locuri-ramase-disponibile-in-play-off-ul-ligii-2-stim-deja-11-din-cele-14-formatii-care-merg-in-play-out-dar-si-pe-singura-care-e-sigura-de-grupa-in-care-va-e-19221389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-joaca-din-nou-in-incheierea-etapei-acum-cu-fc-hermannstadt-derby-o-sa-fie-si-la-ploiesti-dar-si-steaua-are-partida-importanta-in-ghencea-programul-rundei-a-18-a-si-meciuri-19221340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-rasufla-usurata-dupa-victoria-cu-cs-comunal-selimbar-marius-burca-aveam-nevoie-ca-de-aer-de-victorie-insa-bucurestenii-pastreaza-sanse-foarte-mici-la-play-off-19220859

Adi MARICA 03 Mar. 2022, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă