Olandezul El Azzouzi a înscris de două ori pentru FC Brașov într-un amical câștigat la scor cu Olimpic Zărnești

Adi MARICA 16 Sep. 2021, 12:48 Liga 2
Olandezul El Azzouzi a înscris de două ori pentru FC Brașov într-un amical câștigat la scor cu Olimpic Zărnești

FC Brașov a desfășurat la mijlocul acestei săptămâni un amical cu echipa de Liga 4 Olimpic Zărnești, în care a marcat inclusiv ultimul venit Zakaria El Azzouzi (foto, în negru, alături de directorul sportiv Șerban Moraru).

Ilie Stan și-a pus la treabă elevii utilizați mai puțin sau deloc în campionat într-un amical programat miercuri cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov. Jocul s-a încheiat cu scorul de 5-0 în favoarea divizionarei secunde, după ce la pauză a fost doar 1-0.

Ceilalți jucători din lot, cei de bază în primele etapei, au susținut doar o ședință de antrenament.

Zakaria El Azzouzi, dublă pentru FC Brașov în amicalul cu Zărnești

Două dintre golurile marcate de FC Brașov în amicalul cu Olimpic Zărnești au fost reușit de atacantul olandez Zakaria El Azzouzi, achiziționat săptămâna trecută. Acesta a punctat câte o dată pe repriză.

Celelalte goluri au aparținut jucătorilor Vasile Constantin, Marian Codrea și Andrei Lascu.

Despre olandez El Azzouzi (25 de ani), managerul sportiv al echipei, Mugurel Buga, spunea la începutul săptămânii că speră să fie omul de gol de acum înainte.

”De la El Azzouzi am mari așteptări. L-am văzut și are calități. Noi suferim la partea ofensivă. Ne-am creat prea puține ocazii pentru a înscrie. Ducem mingea până în preajma careului, din păcate de acolo apar problemele”, spunea Buga.

Pentru FC Brașov urmează două meciuri acasă, cu Dunărea Călărași și Steaua

FC Brașov e abia pe locul 14 în Liga 2 după șase etape, cu doar 6 puncte acumulate, la fel ca Poli Iași, care e mai bine poziționată datorită golaverajului superior, 4-6 față de 5-11.

Pentru FC Brașov urmează meciul cu Dunărea Călărași (locul 15, 3 puncte) din etapa a 7-a, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului.

Echipa lui Ilie Stan este mare favorită să câștige, având în vedere situația adversarei și lotul inferior din punct de vedere valoric. În caz contrar, aventura lui ”Iliesta” la Brașov s-ar putea termina prematur, rezultatele din acest sezon nemulțumind atât conducerea clubului, cât și pe primar.

În etapa a 8-a, FC Brașov va juca în deschiderea rundei, vineri, 24 septembrie, de la ora 17:00, tot pe Tineretului, cu Steaua.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mugurel-buga-iese-la-rampa-la-fc-brasov-asteptarile-sunt-altele-jucatorul-nou-adus-in-care-managerul-sportiv-isi-pune-mari-sperante-19200842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/program-incarcat-pentru-zece-echipe-din-liga-2-in-urmatoarele-zile-cum-au-fost-stabilite-jocurile-din-etapa-a-7-a-si-a-8-a-cat-si-16-imile-cupei-romaniei-si-cele-alese-sa-fie-televizate-19200995

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ligi-judetene/spectaculos-arbitrii-brasoveni-si-au-facut-echipa-de-fotbal-si-s-au-inscris-in-cupa-romaniei-vor-sa-dea-un-exemplu-pe-teren-si-in-privinta-comportamentului-avem-cativa-guralivi-in-lot-dar-19200924

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-isi-pune-cenusa-in-cap-privind-litigiile-dintre-fc-brasov-si-antrenorii-si-jucatorii-de-la-corona-adevarul-si-dreptatea-sunt-de-partea-lor-19200781

Adi MARICA 16 Sep. 2021, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă