OFICIAL | Valentin Gheorghe s-a despărțit de Astra și a semnat cu FCSB. Mijlocașul se va umple de bani la vicecampioană

OFICIAL | Valentin Gheorghe s-a despărțit de Astra și a semnat cu FCSB. Mijlocașul se va umple de bani la vicecampioană

Transferul lui Valentin Gheorghe de la Astra la FCSB a devenit oficial astăzi, 3 septembrie 2021.

Mijlocașul ploieștean, care în cariera sa a evoluat până acum doar la Astra, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și va fi antrenat de Edward Iordănescu, cel care l-a și dorit la club, după ce l-a pregătit la formația care își dispută meciurile de acasă la Giurgiu.

Valentin Gheorghe, contract pe cinci ani și salariu de 200 de mii de euro pe an la FCSB

ProSport a dezvăluit din 26 august că Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să-l aducă la echipă pe Valentin Gheorghe, iar latifundiarul din Pipera i-a îndeplinit dorința antrenorului în vârstă de 43 de ani.

După lungi negocieri cu Astra, echipă care a retrogradat în Liga 2 în această primăvară, FCSB a obținut transferul fotbalistului. ProSport a aflat că Valentin Gheorghe a semnat un contract valabil cinci sezoane și va încasa un salariu anual în valoare de 200.000 de euro.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a pezentat la antrenamentele echipei roș-albastre începând de astăzi și începe pregătirea alături de noua sa formație, după ce în acest sezon a evoluat pentru Astra în trei meciuri din cele cinci din Liga 2.

FCSB nu a fost singura echipă din Liga 1 care s-a interesat de serviciile fotbalistului Astrei. Rapid și Universitatea Craiova l-au dorit și ele pe Valentin Gheorghe, dar oferta primită de la vicecampioană a fost de nerefuzat.

FCSB: ”Valentin Gheorghe s-a antrenat deja sub comanda lui Edward Iordănescu”

FCSB a anunțat pe pagina sa de Facebook achiziționarea lui Valentin Alexandru.

”Bine ai venit, Valentin Gheorghe!
FCSB anunță transferul lui Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.
Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil cinci sezoane și s-a antrenat deja sub comanda lui Edward Iordănescu.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
Valentin Gheorghe este un jucător născut la 14 februarie 1997, în Ploiești. Este un produs 100% al celor de la Astra Giurgiu, club pe care l-a reprezentat în 122 de partide, reușind 28 de goluri și 9 assisturi. De asemenea, a evoluat și într-o partidă pentru România U21”, a transmis FCSB.

Primul interviu acordat de Valentin Gheorghe după ce a semnat cu FCSB:

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/valentin-gheorghe-a-semnat-cu-fcsb-19321276

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gigi-becali-transfer-valentin-gheorghe-cinci-ani-fcsb-19321290

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-mirajul-ligii-1-l-a-atras-ca-un-magnet-pe-albert-stahl-si-a-semnat-cu-rapid-cat-a-incasat-astra-19198619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-mai-ramas-fara-un-fotbalist-important-portarul-mihai-popa-a-acceptat-oferta-din-liga-1-si-a-fost-prezentat-19195637

Pe aceeași temă