Astra a rămas fără încă un fotbalist important. Portarul Mihai Popa a acceptat oferta din Liga 1 și a fost prezentat

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2021, 14:33 Liga 2
Astra a rămas fără încă un fotbalist important. Portarul Mihai Popa a acceptat oferta din Liga 1 și a fost prezentat

Astra a mai pierdut un fotbalist important. Giurgiuvenii nu vor mai conta, din următorul meci, nici pe portarul Mihai Popa (20 de ani). Acesta și-a găsit un nou angajament, în Liga 1, la FC Voluntari.

Mihai Popa a lăsat Astra pentru FC Voluntari 

Mihai Popa a jucat un singur meci oficial pentru Astra în acest sezon, în Liga 2. A fost titular în cea mai recentă confruntare disputată de giurgiuveni, în etapa a 2-a, cu FK Csikszereda. A avut o prestație foarte bună și a contribuit decisiv la succesul Astrei de la Miercurea Ciuc, cu scorul de 1-0.

Sezonul trecut, Mihai Popa a prins 15 meciuri pentru Astra, 13 în Liga 1 și două în Cupa României. A primit 24 de goluri și a închis total poarta într-o singură partidă. În această vară, portarul a făcut parte din lotul naționalei României pentru Jocurile Olimpice, dar nu a jucat. A fost rezervă neutizilată în cele trei partide disputate de tricolori în Japonia.

FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tânărul goalkeeper Mihai Popa.

Mihai Popa este un portar de perspectivă , în vârstă de 20 de ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Astra Giurgiu.

Crescut la Constanța în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Mihai a participat, alături de un alt jucător al formației noastre, Ion Gheorghe, la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an alături de echipa națională condusă de Mirel Radoi.

Mihai Popa are 30 de apariții la nivelul primelor 2 eșaloane fotbalistice din România-  la Astra Giurgiu și Rapid București ( împrumut -2019/2020).

Clubul nostru îi urează Bun venit și îi dorește sa aibă parte de intervenții excelente în poarta FC Voluntari!”, a anunțat FC Voluntari.

Astra mai are doi portari în lot 

În acest moment, Astra îi mai are în lot pe postul de portar, pe Mihai Cotolan (22 de ani), venit în această vară liber de contract chiar de la FC Voluntari, și pe Sebastian Moroz (23 de ani), sosit din Liga 3 de la AFC Odorheiu Secuiesc, unde a lucrat cu actualul antrenor al Astrei, Florin Stîngă.

Astra, ultima în Liga 2 

Astra este pe ultimul loc în Liga 2 după primele două etape scurse din acest sezon. A început campionatul cu minus opt puncte, dar grație succesului cu FK Csikszereda, din runda cu numărul doi, a ajuns la minus cinci puncte.

În prima etapă a Ligii a 2-a, Astra a pierdut cu 1-2 în fața celor de la Metaloglobus, pe teren propriu. Următoarea etapă va consemna un nou meci acasă pentru Astra, cu Viitorul Pandurii. Duelul a fost programat pentru data de marți, 17 august, de la ora 18:00.

Foto: Foto: Zoltan Pal (FK Csikszereda) și FC Voluntari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-deplasare-pentru-ripensia-din-acest-sezon-al-doilea-meci-la-rand-cu-o-nou-promovata-cosmin-petruescu-despre-selimbar-la-prima-vedere-pare-o-partida-accesibila-lucrurile-nu-vor-sta-19195653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/cs-comunal-selimbar-s-a-calificat-mai-departe-in-cupa-romaniei-insa-plateste-cu-o-eliminare-si-o-accidentare-radu-crisan-a-dat-gol-si-autogol-concluziile-lui-eugen-beza-19195628

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-antrenorul-care-a-promovat-corona-in-liga-2-sterge-pe-jos-cu-primarul-allen-coliban-si-proiectul-sau-noul-fc-brasov-am-fost-executati-po-19195618

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2021, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă