Valentin Gheorghe lasă Astra pentru FCSB! Edi Iordănescu i l-a cerut lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 26 Aug. 2021, 18:19 Liga 2
Valentin Gheorghe lasă Astra pentru FCSB! Edi Iordănescu i l-a cerut lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Astra continuă să își piardă și ultimii jucători dintre cei pe care s-a bazat în sezonul trecut, în Liga 1, pe care îi mai are în lot acum, în Liga 2.

Dacă portarul Mihai Popa a semnat între timp cu FC Voluntari, iar mijlocașul Albert Stahl e pe punctul de a bate palma cu Rapid, Valentin Gheorghe este și el ca și plecat.

FCSB face achiziții după vânzarea lui Olimpiu Moruțan, iar Valentin Gheorghe este primul transfer. Edi Iordănescu, antrenor care l-a avut sub comanda sa, i l-a solicitat lui Gigi Becali. Extrema de 24 de ani se află în discuții cu Astra pentru rezilierea contractului, după ce clubul de care aparține a retrogradat în Liga 2.

La acest moment, jucătorul și-a dat acceptul pentru a evolua pentru FCSB, însă rămâne de văzut sub ce formă își va încheia angajamentul cu formația care își petrece majoritatea timpului la Ploiești, dar își joacă meciurile de acasă la Giurgiu.

FCSB îl transferă de Valentin Gheorghe

FCSB nu se oprește din făcut transferuri, iar Valentin Gheorghe este următorul jucător care va ajunge în tabăra roș-albaștrilor, mutare ce va fi făcută fără investiții majore. Gigi Becali i-a propus deja un contract valabil pe 5 ani.

Edward Iordănescu, antrenorul care a preluat banca FCSB săptămâna trecută, caută soluții pentru a întări echipa cu fotbaliști care să se plieze pe cerințele și sistemul său de joc, iar Gheorghe a fost primul nume la care a apelat, însă nu doar din considerente financiare.

Cei doi au mai lucrat împreună la Astra, club la care s-a consacrat antrenorul. Lansat în fotbal chiar de formația din Giurgiu, Valentin Gheorghe evoluează ca extremă stângă, iar la nevoie poate juca și în banda dreaptă, acolo unde a fost folosit mai rar.

”Sunt discuții cu FCSB, este adevărat, tratativele merg în direcția bună, dar nu am concretizat încă nimic, vom face pe cât posibil ce este mai bine și pentru club și pentru jucător”, a declarat un oficial de la Astra pentru ProSport.

Valentin Gheorghe: ”Conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec”

Mijlocașul de bandă este cotat în acest moment la 900.000 de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

”Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec. Ieri am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate. Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei. Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun. În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult acum”, declara Valentin Gheorghe, în urmă cu o săptămână, la DigiSport.

În trei dintre cele patru meciuri disputate de Astra în acest sezon de Liga 2 a evoluat Valentin Gheorghe, acumulând 224 de minute pe teren. Astra a început campionatul cu -8 puncte, iar acum are -1 punct.

În etapa a 5-a, Astra joacă acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Unirea Slobozia (locul 2, 10 puncte).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/albert-stahl-ca-si-transferat-la-rapid-uta-u-craiova-si-fc-botosani-l-au-dorit-si-ele-pe-jucatorul-astrei-19197691

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-mai-ramas-fara-un-fotbalist-important-portarul-mihai-popa-a-acceptat-oferta-din-liga-1-si-a-fost-prezentat-19195637

 

Victor VRÎNCEANU 26 Aug. 2021, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă