FC Bihor Oradea a pierdut un fotbalist important. Eric Vînău s-a întors la clubul de la care a fost împrumutat

02 Jul. 2024, 15:35 Liga 2
FC Bihor Oradea a pierdut un fotbalist important. Eric Vînău s-a întors la clubul de la care a fost împrumutat

FC Bihor Oradea continuă să oficializeze veniri, dar recent a anunțat și o plecare din rândul lotului alături de care a reușit să promoveze în Liga 2 la finalul sezonului precedent de Liga 3.

Nou-promovata a transmis că Eric Vînău, mijlocaș în vârstă de 19 ani, s-a întors la Universitatea Cluj, club de la care era împrumutat. Acordul dintre cele două cluburi nu va fi prelungit, conform informațiilor transmise de echipa din Oradea.

FC Bihor Oradea a pierdut un fotbalist important, pe Eric Vînău

Totuși, Eric Vînău a fost jucător de bază la FC Bihor Oradea din momentul în care a făcut pasul de la Universitatea Cluj. A venit în iarnă în Liga 3 şi a bifat 15 meciuri din cele 16 disputate din acel moment de orădeni.

Clubul FC Bihor anunţă încetarea colaborării cu jucătorul Eric Andrei Vînău, căruia i-a expirat împrumutul la echipa noastră pe data de 30 iunie.

Andrei Vînău a venit în iarnă la FC Bihor şi a strâns 15 jocuri din cele 16 partide oficiale desfăşurate în acest an.

Clubul FC Bihor Oradea îî mulţumeşte pentru aportul adus la echipa noastră şi îi transmite mult succes în cariera lui pe mai departe!”, a comunicat FC Bihor Oradea.

Ionuț Ban, încântat că a revenit la FC Bihor

În același timp, bihorenii au postat pe pagina de Facebook un video cu unul dintre cei ajunși la echipă în această vară, cu Ionuţ Ban (mijlocaș, 27 de ani, ex CS Crișul Sântandrei).

în cazul lui Ban este o revenire, pentru că plecase de la FC Bihor Oradea în luna februarie a acestui an. S-a întors, iată, după nici jumătate de an, conducerea și stafful tehnic considerând că e nevoie de el în Liga 2.

Îmi pare bine că am revenit aici. Impresiile sunt că echipa este pe o pantă ascendentă, se văd schimbări de la zi la zi. Toată lumea își dorește ca echipa să evolueze, suporterii la fel. Vor să vină la meci, să vadă un fotbal frumos.

Nu pot să zic că am revenit, sufletul meu a fost mereu aici. Am fost o perioadă scurtă plecat, dar mă bucur că am fost căutat, am revenit și vreau să dau sută la sută pentru echipă.

Maurizio e un pic cam dur, antrenamentele sunt tari, am fost surprins un pic. Colectivul îl știu, pe majoritatea o știu, chiar și pe cei veniți în această vară la echipă. Cred că totul va depinde de noi, să facem o figură frumoasă în campionat.

FC Bihor m-a crescut, m-a debutat, joc la Liga 2 și îmi doresc să facem o figură frumoasă, chiar să ducem echipa în Liga 1. Campionatul Ligii 2 e greu, sunt echipe cu pretenții, trebuie să luăm fiecare meci în parte, pentru că fiecare punct va conta. Fiecare punct ne va ține acolo, pentru a fi cât mai sus în Liga 2.

(N.r. – Despre cantonament) De duminică intrăm în cantonament. După ce am văzut primele zile de pregătire, mă pregătesc psihic pentru ce va urma. Dar, e o perioadă grea pentru orice fotbalist. Ne va ajuta mult în campionat pregătirea.

(N.r. – Mesaj pentru suporteri) Sper să fie la fel de devotați ca și până acum, îmi doresc să vină în număr mare la meciuri, să ne susțină, iar împreună să ducem echipa cât mai sus. Hai Bihor!”, a spus jucătorul revenit la FC Bihor Oradea.

Până în acest moment, FC Bihor Oradea i-a mai prezentat pe Ioan Hora (atacant, 35 de ani, ex CS Crişul Sântandrei) și Ioan Filip (mijlocaș, 35 de ani, ex FC Botoșani).

Foto și video: FC Bihor Oradea

02 Jul. 2024, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă