O nouă plecare de la FK Csikszereda. Echipa lui Valentin Suciu, la a patra despărțire din această vară

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2021, 11:56 Liga 2
O nouă plecare de la FK Csikszereda. Echipa lui Valentin Suciu, la a patra despărțire din această vară

FK Csikszereda a mai înregistrat o plecare, dar de data aceasta nu din categoria fotbaliștilor importanți. Ciucanii i-au dat drumul fundașului central Bonifac Csonka (24 de ani) în Ungaria, la echipa de liga secundă, ETO Gyor.

Bonifac Csonka a plecat de la FK Csikszereda și s-a întors în Ungaria 

Fotbalistul maghiar nu a apucat să joace prea mult sezonul trecut. În total, a prins doar șase meciuri (151 de minute), iar în patru din ele a fost introdus de antrenorul Valentin Suciu pe teren, din postura de rezervă. Bonifac Csonka venise la Miercurea Ciuc în vara lui 2019, dar nu a fost la prima experiență.

A mai evoluat la FK Csikszereda în sezonul 2016-2017, când era împrumutat în România de echipa a doua a maghiarilor de la Academia Pușcaș. În rest, în afară de cele două perioade de la FK Csikszereda, fundașul a avut experiențe doar în Ungaria.

FK Csikszereda, la a patra plecare de care s-a aflat. Ciucanii, secretoși în privința lotului 

FK Csikszereda se află la a patra plecare odată cu transferul confirmat al lui Bonifac Csonka la ETO Gyor, în divizia a doua din Ungaria. Inițial, de la Miercurea Ciuc au mai plecat Juan Bauza (la ”FC U” Craiova), Janos Botorok (la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și Raul Palmeș (Concordia Chiajna).

FK Csikszereda s-a reunit luni, 28 iunie. Vor urma trei meciuri amicale, cu Farul Constanța, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, iar apoi se va pleca în cantonament. De pe 11 iulie până spre sfârșitul lunii, Valentin Suciu își va pregăti jucătorii într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Valentin Suciu: ”Sunt câteva posturi unde ne dorim jucători”

Până acum, nu se știe exact ce jucători au venit / vor veni la FK Csikszereda în această vară. Asta pentru că în momentul în care clubul a anunțat reunirea, nu a făcut public nici măcar lotul de jucători.

Despre transferurile din această vară, Valentin Suciu declara pentru Liga2.ro, următoarele:

Sunt câteva posturi unde ne dorim jucători, la care ne uităm de jumătate de an, pot să spun. Acum, așteptăm să se concretizeze. Sunt jucători care mai au contract, chiar dacă sunt în ultimele șase luni, dar sunt jucători care au și mai mulți ani de contract cu actualele echipe și trebuie să vedem.

(N.r. – Mergeți după aceeași rețetă în privința transferurilor, jucători din Liga 2 și Ungaria?) Se poate spune și așa, sunt și jucători din Liga 2, și jucători din Ungaria. Dar, urmărim și jucători din alte țări”.

Foto: FK Csikszereda și  ETO FC Győr hivatalos oldala

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-marica-anunt-despre-locul-farului-in-liga-2-in-liga-a-doua-va-activa-din-noul-sezon-fotbal-club-marina-totul-sta-la-decizia-frf-dupa-ce-planurile-fostului-international-a-19191148

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-conducatori-de-la-fc-buzau-si-au-prezentat-la-tv-calitatile-care-i-au-recomandat-in-functii-mihai-constantinescu-sunt-al-doilea-roman-in-viata-care-a-terminat-acest-institut-de-manageme-19191129

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cea-mai-recenta-achizitie-a-concordiei-chiajna-unul-dintre-jucatorii-de-la-asu-poli-19191127

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2021, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă