O nouă înfrângere clară pentru Dunărea Călărași. Farul 2 a făcut spectacol cu divizionara a doua, marcând și din corner

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 19:50 Liga 2
O nouă înfrângere clară pentru Dunărea Călărași. Farul 2 a făcut spectacol cu divizionara a doua, marcând și din corner

Dunărea Călărași a terminat fără victorie și a treia partidă de verificare. Chiar dacă a întâlnit o formație din Liga 3, Farul 2, echipa lui Marius Păun s-a văzut învinsă la capătul unui meci spectaculos, cu șase goluri, cu scorul de 2-4. Dunărea Călărași a condus cu 1-0.

Dunărea Călărași, 2-4 cu Farul 2 

Dunărea Călărași părea că poate învinge, mai ales că a marcat repede primul gol al partidei disputate pe terenul propriu, pe Stadionul Ion Comșa, prin Mădălin Calu. Acesta a punctat în minutul 4, cu un șut de la marginea careului, potrivit Arena Media. Farul 2 a revenit și a marcat de două ori la rând, preluând astfel conducerea pe tabelă. Autori ai golurilor, Roberto Mălăele, în minutul 29, și Ștefan Bodișteanu, în minutul 33.

Până la pauză s-au mai marcat două goluri, câte unul pentru fiecare echipă, astfel că după primele 45 de minute Farul 2 conducea cu 3-2. Dunărea Călărași egala în minutul 34, în urma unui autogol al lui Daniel Bîrzu, dar Carlo Casap a înscris golul meciului în minutul 43, cu o execuție direct din corner.

După reluare, s-au făcut mai multe schimbări în ambele echipe, dar s-a mai marcat doar un gol. Farul 2 a făcut 4-2 și a stabilit scorul final al amicalului în minutul 76, prin Răzvan Tănasă.

Dunărea Călărași, cu mulți tineri în lot 

Din pricina problemelor cu banii, Dunărea Călărași a pierdut mulți jucători experimentați în această iarnă, motiv pentru care în partida cu Farul 2 echipa a fost formată din mulți tineri promovați de la formația sub 19 ani.

  • Dunărea Călărași: Alexandru (Ciulianu 46′) – Țenea, Leca (Rusianu 73′), Avram, Primaru (Condei 73′), Coleașă (Ciurariu 62′), Popa, Tache (Blidar 62′), Vultur (Tătaru 62′) – Grigore (Moise 73′), Calu (Stoica 62′).
  • Farul 2: Mușat (Trandafir 46′) – Sîrbu (Martinovic 60′), Bîrzu, Dănuleasă (Lazăr 46′), Buta (Duțu 75′) – Mălăele (Tănasă 46′), Călin (Georgescu 46′; Maftei 75′), Casap (Mitulețu (46′) – Bodișteanu (Malama 46′), Cojocaru (Boicu 60′), Sali (Andronache 60′).

Dunărea Călărași a mai înregistrat o remiză și un eșec în amicale 

Dunărea Călărași a mai jucat două meciuri amicale de la reluarea pregătirilor, cu SC Popești Leordeni (Liga 3), cu care a remizat, scor 1-1, și cu Dacia Unirea Brăila, în fața căreia a pierdut, scor 0-2. Până când se va relua Liga 2, va mai întâlni o formație din eșalonul al treilea, Recolta Gheorghe Doja (19 februarie).

Leonard Boiangiu a plecat și el de la echipă 

Dunărea Călărași s-a mai despărțit de un jucător experimentat zilele trecute. Conform sursei amintite, nici Leonard Boiangiu nu mai continuă la echipă din această iarnă. Fotbalistul de 25 de ani a reziliat și el contractul, urmând să își caute un alt angajament.

Este o pierdere importantă pentru Dunărea Călărași, în condițiile în care Leonard Boiangiu a evoluat în 13 meciuri de Liga 2 în prima parte a sezonului și a marcat un gol.

De la Călărași au mai plecat Daniel Filip, care s-a înțeles cu Academica Clinceni, Bogdan Matei, plecat la CS Afumați, Eugen Nica, jucător care s-a înțeles deja cu CS Tunari, Robert Sălceanu, împrumutat la FC Buzău, Sorin Mănăilă, ajuns la Metaloglobus, Elijah Seymour, ajuns la CSM Slatina, și Bogdan Șandru, prezentat de SCM Zalău.

Foto: Dunărea Călărași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-steaua-oferta-pentru-transferul-lui-claudiu-dragu-a-umilit-astra-intr-un-amical-iar-apoi-a-facut-propunerea-pentru-atacant-19219246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-dezamagit-in-ziua-cu-doua-amicale-fara-victorie-si-doar-un-gol-marcat-in-partidele-cu-viitorul-cluj-si-cfr-cluj-2-19219267

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-reusit-inca-un-rezultat-surprinzator-a-invins-metaloglobus-dupa-o-prima-repriza-excelenta-dar-leo-strizu-a-taxat-partea-secunda-nu-sunt-multumit-de-ce-s-a-intamplat-dupa-19219256

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-cat-pe-ce-sa-o-comita-in-meciul-amical-cu-csm-focsani-un-fotbalist-nou-utilizat-de-cristian-pustai-din-primul-minut-19219235

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 19:50 Liga 2
Pe aceeași temă