Dunărea Călărași a remizat cu SC Popești Leordeni în primul ei amical din 2022. Echipa din Liga 2 a egalat in extremis pe teren propriu

Marius ANGHEL 31 Jan. 2022, 11:27 Liga 2
Dunărea Călărași a remizat cu SC Popești Leordeni în primul ei amical din 2022. Echipa din Liga 2 a egalat in extremis pe teren propriu

Dunărea Călărași a disputat primul meci amical în 2022 la capătul primei săptămâni de pregătire efectuată pe plan local. Trupa antrenată de Marius Păun a remizat la scorul de 1-1 cu SC Popești Leordeni, a doua clasată în Seria a 3-a a Ligii 2. Jocul a avut loc la Călărași.

Dunărea Călărași și SC Popești Leordeni au remizat într-un amical

Ultima echipă care și-a reluat antrenamentele în acest an, luni, 24 ianuarie, a disputat sâmbăta trecută, 29 ianuarie, primul amical din această perioadă de pregătire de iarnă. A întâlnit SC Popești Leordeni, formație care cu trei zile înainte învinsese în ”Ștefan cel Mare” prim-divizionara Dinamo, cu 2-1.

Ilfovenii au condus în amicalul cu Dunărea prin golul marcat în prima repriză de Marian Vlada, în minutul 25. Trupa călărășeană a reușit egalarea in extremis, în minutul 89, prin fundașul Marius Leca (foto, cu numărul 6).

Antrenorul Marius Păun a folosit în acest joc și câțiva jucători de la echipa U19 a clubului, lucru care se va întâmpla și în meciurile oficiale. Au evoluat: Alexandru Costache (Ionuț Alexandru 65) – Ionuț Țenea, Marius Leca, Costel Avram, Lupu – Darius Vultur (Paul Popa 75), Leonard Boiangiu, Robert Ivan (Adrian Coleașă 65), Luca Tache (Răzvan Tătaru 65) – Alexandru Stoica (Ciprian Blidar 75), Mădălin Calu (Drăghici 65).

De partea cealaltă, Valentin Ivan a început cu: Voican – Păun, Anghilini, Lolescu, Dav. Măzărache, Sima, Dumitru, Vincene, Val. Niculae, Ghineț, Vlada. Au mai intrat: Oprea, Năstase, Răducan, Anghel, Tăbărana, I. Ion, C. Ilie și Moga.

Cel puțin șase jucători plecați de la Dunărea Călărași. Popescu se întoarce

De la Dunărea au plecat Bogdan Matei (CS Afumați), Daniel Filip (Academica Clinceni), Eugen Nica (CS Tunari), Elijah Seymour (Înainte Modelu), Robert Sălceanu (împrumut FC Buzău) și Sorin Mănăilă (Metaloglobus), în timp ce Alexandru Popescu se va întoarce la echipă după ce s-a antrenat o săptămână cu Ripensia, potrivit Arena media.

Dunărea are stabilite încă trei amicale, ilfovenii mai au patru

Dacă pentru Dunărea acesta a fost primul amical din 2022, pentru SC Popești Leordeni a fost al doilea, după acel 2-1 cu Dinamo.

Trupa din Călărași, clasată pe locul 18 în Liga 2, mai are programate amicale cu Dacia Unirea Brăila (Liga 2, 5 februarie), Farul Constanța 2 (Liga 3, 12 februarie) și Recolta Gheorghe Doja (Liga 3, 19 februarie), toate urmând a fi desfășurate pe teren propriu.

Ilfovenii mai au stabilite teste cu Rapid 2 (5 februarie), FC Voluntari 2 (23 februarie), Unirea Bascov (26 februarie) și Sporting Roșiori (5 martie). În februarie, echipa va merge într-un cantonament la Tărlungeni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-si-a-pierdut-cel-mai-experimentat-fotbalist-bogdan-matei-a-plecat-cu-un-gol-in-suflet-si-a-mers-la-sigur-dupa-ce-nu-s-a-inteles-cu-astra-si-fc-brasov-sunt-impacat-19217532

https://liga2.prosport.ro/liga-3/victorie-importanta-pentru-sc-popesti-leordeni-a-invins-dinamo-in-stefan-cel-mare-intr-un-amical-in-care-cainii-au-marcat-doar-prin-gabriel-raducan-fostul-jucato-19217570

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-popesti-leordeni-a-pierdut-un-fotbalist-important-dar-l-a-adus-pe-capitanul-unei-rivale-din-campionat-transferurile-si-amicalele-locului-secund-din-seria-3-a-ligii-a-3-a-19216414

 

Marius ANGHEL 31 Jan. 2022, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă