Bogdan Șandru și-a găsit echipă la cinci luni după despărțirea de Dunărea Călărași. Fundașul central a semnat cu un club din Liga 3

Andrei PASCU 04 Feb. 2022, 14:22 Liga 3
Bogdan Șandru și-a găsit echipă la cinci luni după despărțirea de Dunărea Călărași. Fundașul central a semnat cu un club din Liga 3

La aproape cinci luni de la despărțirea de Dunărea Călărași, Bogdan Șandru (32 de ani) a semnat un nou contract. Fundașul central s-a înțeles cu SCM Zalău, ocupanta locului 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, deși, din informațiile Liga2.ro, a fost și în atenția unor echipe din divzia a doua.

Bogdan Șandru a semnat cu SCM Zalău! 

SCM Zalău are un discurs la superlativ în ceea ce-l privește pe Bogdan Șandru, cu ajutorul căruia speră să prindă play-off-ul de promovare a seriei, deși mai are șanse destul de mici. Fundașul este, în mod evident, în urmă cu pregătirea fizică, dată fiind perioada lungă de inactivitate și, în plus, iată, a ajuns la SCM Zalău după ce aceasta a reluat pregătirile.

Șandru a plecat de la Dunărea Călărași în septembrie 2021, nefiind nici el de acord cu reducerile salariale, poziție afișată și de alți jucători ai călărășenilor de la acel moment.

După ce a jucat în primele patru meciuri ale acestui sezon de Liga 2 la Dunărea Călărași, Bogdan Șandru n-a mai fost ulterior, în următoarele etape, introdus vreun minut pe teren, pentru ca apoi să rupă contractul cu clubul.

Bogdan Șandru a plecat de la Dunărea Călărași în septembrie 2021 

Bogdan Șandru ajungea la formația din Călărași de la Chindia Târgoviște, în vara lui 2019, dar nu a fost prima experiență acolo. A mai evoluat și în perioada iulie 2016-iunie 2017, împrumutat fiind de la Pandurii Târgu Jiu. În afara echipelor amintite, apărătorul a mai fost legitimat, în carieră, la echipele Universitatea Cluj, Politehnica Iași și Fortuna Poiana Câmpina.

Acum, a coborât în Liga 3, fiind convins de SCM Zalău să semneze.

Am transferat un fundaș central cu prezențe în Liga I și Liga a II-a.

Cu aproximativ o săptămână înaintea plecării în stagiul de pregătire de la Băile Felix, conducerea clubului nostru a reușit un transfer important, aducându-l la echipă pe fundașul central Bogdan Andrei Șandru.

Fotbalistul transferat la SCM Zalău are 20 de prezențe în Liga I cu Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, iar la nivelul Ligii a II-a are peste 130 de jocuri cu formațiile Universitatea Cluj, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște, Politehnica Iași și Fortuna Câmpina.

Dunărea Călărași a fost ultima echipă la care a activat jucătorul, fiind și căpitanul acesteia în multe partide. Cu echipa din Călărași a evoluat în play-off-ul pentru promovarea în Liga I la finalul sezonului trecut, împotriva echipei FC Voluntari.

Bun venit, Bogdan Andrei Șandru! Îți dorim multă sănătate și evoluții cât mai bune în tricoul echipei noastre”, se arată în comunicatul emis de SCM Zalău, pe Facebook.

SCM Zalău forțează calificarea în play-off cu foarte multe schimbări de lot 

În această iarnă, la SCM Zalău, sub comanda lui Dorin Toma au mai ajuns Florin Pop (21 de ani, ex Unirea Ungheni), Alexandru Gudea (25 de ani, ex Minaur Baia Mare), Adrian Micaș (23 de ani, împrumutat de la ”U” Cluj), Adrian Șter (23 de ani, ex CSM Ceahlăul), Vlad Motroc (23 de ani, ex FC Brașov), Răzvan Rotea (19 ani, împrumutat de la UTA) și Sebastian Culda (25 de ani, ex Unirea Ungheni).

De asemenea, au plecat mai mulți fotbaliști de la divizionara a treia, mai mulți de 10, iar câteva nume sunt importante: Sergiu Jurj, Alexandru Nagy, Dan Berci, Alexandru Jula sau Sergiu Negruț. Câțiva dintre ei au părăsit clubul fiind nemulțumiți de noua politică, de reducere a salariilor.

SCM Zalău, la cinci puncte de locul 4 al Seriei 10 a Ligii a 3-a

Cu trei etape rămase până la finalul sezonului regular, după 15 runde scurse, SCM Zalău se află pe locul 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 22 puncte. Distanța față de primele două clasate, Minaur Baia Mare și CA Oradea, este de 13, respectiv 11 puncte. Față de ultima poziție care duce în play-off, 4, ocupată Lotus Băile Felix, SCM Zalău are de recuperat cinci puncte.

În martie, în prima etapă a Ligii a 3-a din 2022, SCM Zalău va juca în deplasare, cu CFR Cluj 2 (locul 7). Apoi, în campionatul regular le va mai întâlni pe Someșul Dej (locul 3) și Luceafărul Oradea (locul 10).

Foto: Gheorghe Flușter (Sport Pictures) și SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/primele-achizitii-la-viitorul-simian-nou-promovata-din-mehedinti-adus-doi-jucatori-din-liga-2-si-un-fundas-de-la-liderul-csm-resita-a-trimis-in-schimb-un-mijlocas-la-zimbru-chisinau-19218548

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-acord-pentru-imprumuturile-lui-calin-toma-si-sebastian-ghinga-ii-cedeaza-la-pachet-sa-se-lupte-la-promovare-in-liga-3-19218521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-spinu-a-parasit-filiasiul-pentru-o-rivala-din-serie-vrem-sa-facem-o-echipa-care-sa-atace-promovarea-performera-actualei-editii-a-cupei-romaniei-a-ramas-si-fara-presedinte-19218463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-trecut-la-scor-de-maidan-de-csc-dumbravita-in-primul-amical-din-2022-doi-jucatori-importanti-ai-alb-violetilor-sunt-infectati-cu-coronavirus-19218440

 

Andrei PASCU 04 Feb. 2022, 14:22 Liga 3
Pe aceeași temă