Nume nou pe lista de transferuri a Rapidului. Giuleștenii sunt interesați de Alexandru Ioniță, liber de contract după aventura de la UTA

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 24 Dec. 2020, 15:12 Actualizat: 24 Dec. 2020, 16:00 Liga 2
Nume nou pe lista de transferuri a Rapidului. Giuleștenii sunt interesați de Alexandru Ioniță, liber de contract după aventura de la UTA

Atacantul Alexandru Ioniță (31 de ani) este cel mai nou nume aflat în vizorul echipei Rapid, pentru un transfer în această iarnă. S-a despărțit recent de UTA, din Liga 1, și a rămas liber de contract, motiv pentru care a intrat în atenția clubului giuleștean.

Victor Angelescu, despre Alexandru Ioniță: ”Noi ni-l dorim, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla” 

Victor Angelescu, finanțatorul majoritar al Rapidului, a recunoscut interesul pentru Ioniță și că este un fotbalist tentant, care este pe placul său, al celorlalți oameni din conducere, dar și al celor din staff. Omul de afaceri a lăsat de înțeles că acum totul depinde de Alexandru Ioniță, dacă vrea să se întoarcă la Rapid.

”Mai mulți jucători vor rămâne liberi în această iarnă și vom face o analiză. Ioniță este un jucător pe care ni-l dorim, ținând cont și de trecutul său.

Noi îl vrem, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină. Ioniță este un atacant bun, de Liga 1, care a demonstrat ce poate la UTA. Noi ni-l dorim, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu pentru Digi Sport.

Alexandru Ioniță este un fotbalist crescut de Rapid, care a jucat pentru prima echipă în mai multe perioade. El a adus clubului și o sumă importantă de bani în 2010, când a fost vândut la FC Koln (Germania), pentru 2.5 milioane de euro.

De-a lungul carierei, vârful de 31 de ani a mai evoluat pentru Rocar București, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș, Farul Constanța, Sportul Snagov, AEL Limassol și Aris Limassol (ambele din Cipru).

Frații Herea și Alexandru Ioniță II, celelalte ținte declarate ale Rapidului 

Rapid și-a conturat în mare parte lista cu numele jucătorilor pe care vrea să îi aducă în această pauză competițională.

Pe lângă Alexandru Ioniță, în atenția clubului se mai află, după cum au declarat oamenii din club, frații Herea, Ovidiu (35 de ani) și Claudiu (30 de ani), amândoi sub contract cu Metaloglobus, dar și Alexandru Ioniță II (26 de ani), în acest moment la Astra.

Foto: UTA Arad și Ciprian Petcuț / Sport Pictures

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 24 Dec. 2020, 15:12 Actualizat: 24 Dec. 2020, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă