Nicolo Napoli a trimis laudele într-o singură direcție după prima victorie cu ”FC U” Craiova în Liga 2. Italianul, mesaj de pace către suporteri

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Sep. 2020, 22:14 Actualizat: 09 Sep. 2020, 22:50 Liga 2
Nicolo Napoli a trimis laudele într-o singură direcție după prima victorie cu ”FC U” Craiova în Liga 2. Italianul, mesaj de pace către suporteri

U Craiova 1948 SA a câștigat meciul restant cu Ripensia cu 4-1, dar Nicolo Napoli pare că nu a trecut peste egalul din primul joc al sezonului, cu FK Csikszereda, încheiat la egalitate, scor 1-1, la Miercurea Ciuc, sâmbăta trecută. La finalul meciului de la Turnu Severin cu timișorenii, italianul a făcut mai mult o comparație între cele două partide desfășurate până acum în acest noul campioant. A declarat că prestația formației pe care o pregătește a fost, în mare parte, aceeași în ambele întâlniri, dar că de această dată jucătorii lui au avut mai mult noroc și au transformat în gol șansele bune.

Nicolo Napoli nu a fost supărat pe faptul că în minutul 85 Abdelaye Diakite a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de arbitrul Cătălin Buși. A avut cuvinte de laudă la adresa apărătorilor, care au închis bine zonele în momentele în care adversarii se îndreptau periculos spre poartă.

Nicolo Napoi, mesaj pentru fani Craiovei: ”Avem nevoie de ei” 

”Principalul” italian nu are cea mai bună relație cu suporterii oltenilor. A fost și este în continuare contestat, dar a declarat că îi așteaptă pe stadion în număr mare, după ce meciurile se vor putea desfășura cu spectatori.

”Cu Miercurea Ciuc am avut mai multe ocazii de gol, dar nu mai contează. Important e că am luat un punct. Azi, îi felicit pe băieți pentru că au făcut un meci foarte bun. Cu Miercurea Ciuc a fost un meci bun în prima repriză, toți jucătorii au jucat foarte bine. Acum, ne pregătim de meciul următor, pentru că va fi foarte dificil. Am însă fotbaliști buni, au intrat bine pe teren, au driblat, au șutat la poartă. A mers totul bine acum.

Nu sunt supărat pe apărare, a alergat mult. Îi felicit pe băieți pentru că am jucat bine.

E păcat că suporterii nu pot să vină la meciuri. E această problemă cu COVID-ul. Avem nevoie de suporteri”, a declarat Nicolo Napoli la microfonul DigiSport.

U Craiova 1948 SA are meci cu Dunărea Călărași în etapa a treia 

”FC U” Craiova a câștigat contra Ripensiei prin golurile semnate de Dragoș Albu (15), Călin Cristea (21) și Andrei Ciolacu (38 și 62). Golul oaspeților a venit când scorul era deja 4-0, dintr-un penalty transformat de Tudor Călin.

În urma acestui succes, oltenii au acumulat patru puncte în clasament, pentru că în primul meci au făcut egal pe terenul celor de la FK Csikszereda. În următoarea etapă primesc vizita liderului Dunărea Călărași, echipă cu maximum de puncte după două runde.

U Craiova 1948 SA a urcat pe locul 4, cu un golaveraj mai bun decât Concordia Chiajna, FK Csikszereda și ASU Poli.

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Sep. 2020, 22:14 Actualizat: 09 Sep. 2020, 22:50 Liga 2
Pe aceeași temă