Niciun infectat cu coronavirus de la Ripensia nu s-a vindecat deocamdată, iar un alt jucător s-a simțit rău la Târgu Jiu. Ce spune Cosmin Petruescu

Anda DELIU 27 Oct. 2020, 19:20 Liga 2
Niciun infectat cu coronavirus de la Ripensia nu s-a vindecat deocamdată, iar un alt jucător s-a simțit rău la Târgu Jiu. Ce spune Cosmin Petruescu

Ripensia Timișoara va avea absențe cauzate de coronavirus și la meciul cu Turris Oltul Turnu Măgurele de sâmbătă. Kinetoterapeutul și cei patru jucători nu s-au vindecat, din ceea ce a arătat retestarea. Interesant este că sâmbătă, la meciul de la Târgu Jiu cu Pandurii, Valerii Macrițchii a avut stări de rău, dar clubul nu s-a gândit să-l testeze.

Astfel, cei cinci testați pozitiv săptămâna trecută au fost reconfirmați cu virusul și lunea aceasta, la 7 zile de la depistarea infectării. Este vorba despre jucătorii Alexandru Popovici, Alexandru Neagu, Mădălin Sturzu, Harald Fridrich, acesta din urmă oricum aflat în stare de suspendare pentru mai multe meciuri, plus kinetoterapeutul Bogdan Boldorea.

Inclusiv astăzi, toți cei cinci sunt asimptomatici, dar vor rămâne în izolare până luni, când protocolul medical nu mai cere retestări, dar, probabil, toți vor face testul la comun pe care echipa e obligată să-l facă la 14 zile. Așadar, cei trei jucători cu drept de joc nu vor juca sâmbătă cu Turris Oltul, în etapa a 10-a.

Valerii Macrițchii, stări de rău înainte de jocul cu Pandurii, la care a rămas pe bancă

Interesant este și faptul că moldoveanul Valerii Macrițchii (foto) nu a putut juca sâmbătă contra echipei Pandurii după ce s-a simțit rău în noaptea premergătoarea jocului.

Clubul nu l-a testat și pe el. ”El nu a dormit bine. A băut apoi o cafea, iar la câteva ore după meci, se simțea deja bine. Nu a avut febră. Medicul echipei venise cu mașina separat, deci am fi putut să-l izolăm pe drum dacă era nevoie. Duminică a participat și la antrenament. Noi duminica avem antrenament opțional. Nu are simptome de coronavirus, cum, de altfel, nu au nici cei pozitivi”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Cosmin Petruescu despre jucătorul pe care l-a utilizat ca integralist în precedentele șapte meciuri din acest sezon.

Meciul dintre Ripensia Timișoara și Turis Oltul Turnu Măgurele, din etapa a 10-a a Ligii 2, se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica. Teleormănenii sunt pe locul 5, cu 15 puncte, iar timișenii au 9 puncte și sunt pe poziția a 14-a.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-are-cinci-cazuri-de-coronavirus-cine-sunt-cei-depistati-pozitiv-si-ce-se-intampla-cu-meciul-din-cupa-romaniei-cu-soimii-lipova-exclusiv-19153255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-intors-rezultatul-la-targu-jiu-din-doua-penalty-uri-si-a-obtinut-prima-victorie-in-deplasare-in-acest-sezon-cosmin-petruescu-diferenta-cu-pandurii-a-facut-o-inspiratia-la-finaliz-19154151

Anda DELIU 27 Oct. 2020, 19:20 Liga 2
Pe aceeași temă