Petrolul, sărbătoare organizată după promovarea în Liga 1. Clubul ploieștean își cheamă suporterii să celebreze din nou momentul așteptat de ani: ”N-ai cum să lipsești de la așa ceva!”

Andrei PASCU 12 May. 2022, 16:36 Liga 2
Petrolul, sărbătoare organizată după promovarea în Liga 1. Clubul ploieștean își cheamă suporterii să celebreze din nou momentul așteptat de ani: ”N-ai cum să lipsești de la așa ceva!”

Petrolul sărbătorește așa cum se cuvine revenirea în Liga 1, iar toată bucuria venită în urma victoriei din runda trecută, cu Concordia Chiajna, va fi repetată într-un cadru organizat, duminică, 15 mai. Ploieștenii își cheamă suporterii să sărbătorească din nou, la Palatul Culturii din oraș.

Petrolul, sărbătoare în centrul Ploieștiului!

Promovarea în Liga 1 este celebrată de Petrolul ca pe vremuri, când câștiga trofee pe plan intern. Va fi cu siguranță un eveniment special, dar clubul nu a dat, în comunicatul din mediul online în care a anunțat acțiunea, prea multe detalii.

E timpul bucuriei, e momentul să sărbătorim împreuna!

Te așteptăm duminică, de la ora 20:00, pe platoul din fața Palatului Culturii, să marcăm, așa cum se cuvine, revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc!

Să știe lumea că Petrolul s-a întors în Liga 1! N-ai cum să lipsești de la așa ceva!

Duminică, Ora 20:20, Palatul Culturii”, a anunțat Petrolul pe pagina de Facebook.

Valentin Țicu, după promovarea Petrolului în Liga 1: ”După șase ani în care tot încercăm să promovăm, merităm să și sărbătorim”

Tonul petrecerii a fost dat imediat după succesul cu Concordia Chiajna, iar căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, a recunoscut că acum e o eliberare pentru toată lumea îndeplinirea obiectivului. A fost un sezon greu pentru Petrolul și din cauza problemelor financiare, dar și din cauza faptului că meciurile din play-off au fost extrem de dificile.

Valentin Țicu: ”A fost un meci cu încărcătură (n.r. – cel cu Concordia Chiajna), a fost un meci greu, am avut emoții, am avut stres. A fost o perioadă stresantă pentru noi, play-off-ul cred că ne-a luat câte cinci ani din viață de la fiecare. Sărbătorim, cred că merităm. După șase ani în care tot încercăm să promovăm, merităm să și sărbătorim”.

Takayuki Seto: ”Ne bucurăm! Eu m-am și accidentat, m-a lovit Marian (n.r. – Huja). Îi mulțumesc lui Marian (n.r. – ironic) că m-a făcut mai frumos. Ăsta e fotbalul! Ne bucurăm și nu știu ce să mai zic. A fost un an foarte, foarte greu, am muncit foarte mult, am suferit, dar cred că am meritat să promovăm”.

Mario Bratu: ”E ceva nemaipomenit! Stadionul a fost plin, ne-a încurajat de la început până la sfârșit și mă bucur că am reușit să marchez cele două goluri ale partidei și să asigur cele trei puncte echipei. La juniori am mai dat goluri așa frumoase”.

Petrolul, pregătiri pentru ultima reprezentație din Liga 2 

Chiar dacă Petrolul e deja promovată în Liga 1, Nicolae Constantin continuă pregătirile ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, într-un mod profesionist. Clubul a postat și o serie de imagini de la antrenamentul de joi, premergător confruntării din etapa a 10-a a play-off-ului Ligii 2, cu Unirea Slobozia, din deplasare, de duminică, de la ora 16:00.

Petrolul termină Liga 2 cu Unirea Slobozia

Un singur meci în Liga 2 mai are Petrolul în acest sezon, cu Unirea Slobozia, pe teren străin, duminică, de la ora 16:00. Apoi va începe pregătirile pentru abordarea stagiunii care vine, pentru Liga 1.

În ultima rundă din play-off se va decide ultima promovată direct în Liga 1. Lupta se dă între FC Hermannstadt și ”U” Cluj.

Cum s-a trăit la Ploiești ziua în care Petrolul a promovat matematic în Liga 1:

https://www.youtube.com/watch?v=7DqGgfTX96w&t=30s

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto
Video:Liga lui Adiță și Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolistul-nae-constantin-tine-pumnii-universitatii-cluj-la-barajul-cu-dinamo-sunt-sanse-50-50-dar-mi-as-dori-sa-promoveze-echipa-din-liga-2-avertisment-pentru-rapid-video-19231116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-circumspect-in-privinta-revenirii-lui-budescu-la-petrolul-chiar-daca-echipa-revine-in-liga-1-video-19231072

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-promovarea-in-liga-1-nu-s-a-incheiat-meciurile-din-ultima-etapa-a-play-off-ului-ligii-2-se-joaca-in-acelasi-timp-steaua-e-singura-ramasa-fara-miza-19231050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-ia-in-calcul-plecarea-de-la-petrolul-dupa-ce-a-promovat-o-in-liga-1-nu-vreau-sa-ma-injure-lumea-variantele-care-aduc-in-discutie-decizia-surprinzatoare-19231037

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 12 May. 2022, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă