Mirel Bolboașă și Stjepan Plazonja măresc lista plecărilor de la FC Hermannstadt. Portarul n-a apucat să debuteze la prima echipă a sibienilor

Autor: Ovidiu BOICA Publicat: 19 Jan. 2022, 16:53 Actualizat: 19 Jan. 2022, 18:34 Liga 2
Mirel Bolboașă și Stjepan Plazonja măresc lista plecărilor de la FC Hermannstadt. Portarul n-a apucat să debuteze la prima echipă a sibienilor

Portarul Mirel Bolboașă (32 de ani) și atacantul croat Stjepan Plazonja (24 de ani) măresc lista cu jucători care se despart în această iarnă de FC Hermannstadt. Plazonja fusese anunțat accidentat la reunire, alături de Paul Antoche.

Mirel Bolboașă și Stjepan Plazonja nu mai continuă cu FC Hermannstadt

După Lucian Buzan, Andrei Lungu, Andrei Sîntean și Alexandru Vodă, FC Hermannstadt s-a despărțit de încă doi jucători în această iarnă. Astăzi, clubul sibian a anunțat că portarul Mirel Bolboașă și vârful de atac Stjepan Plazonja nu mai fac parte din lotul ”alb-roșilor” pentru restul sezonului.

”Goal-keeper-ul Mirel Bolboașă și atacantul croat Stjepan Plazonja nu mai fac parte de azi din lotul echipei noastre. Și pe această cale, le mulțumim pentru tot și le transmitem mult succes în viitoarele provocări din carieră!”, a fost mesajul postat pe Facebook de FC Hermannstadt.

Bolboașă a apărat doar la echipa secundă a sibienilor

Mirel Bolboașă a fost adus la FC Hermannstadt de la Astra la începutul lunii august a anului trecut. El nu a fost folosit de antrenorul Marius Măldărășanu la niciun meci oficial din prima parte a sezonului, mai mult, nu a prins nici măcar o dată lotul de 20, fiind trimis în mai multe rânduri să joace la echipa a doua.

Ultimul său meci oficial cel puțin la nivelul Ligii 2 a fost cel din noiembrie 2019, când a apărat poarta celor de la UTA în jocul cu SCM Gloria Buzău, câștigat de arădeni cu 3-0.

Plazonja a jucat în România mai mult la Poli Timișoara decât la FC Hermannstadt

Stjepan Plazonja a fost adus la FC Hermannstadt în vara anului 2019. Ulterior, el a fost cedat sub formă de împrumut în Liga 3, la Viitorul Șelimbăr, actuala CS Comunal Șelimbăr, apoi la Politehnica Timișoara, în Liga 2, la aceasta din urmă având 26 de prezențe în sezonul trecut și 4 goluri marcate.

La Sibiu a revenit la începutul acestui sezon, fiind folosit de Măldărășanu în 15 partide, dintre care 12 în Liga 2. Atacantul de 24 de ani nu a reușit însă să-și treacă numele pe lista marcatorilor, având în palmares doar un assist.

  • Andrei Blejdea (ex ”U” Cluj), Ionuț Biceanu (ex Concordia Chiajna), Daniel Paraschiv (ex FC Voluntari, venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj), Ioan Hora (ex UTA) și Gabriel Șerban (ex Astra) sunt achiziții făcute în această iarnă de clasata pe locul 2 în Liga 2 după 16 etape.
Autor: Ovidiu BOICA Publicat: 19 Jan. 2022, 16:53 Actualizat: 19 Jan. 2022, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă