FC Hermannstadt și-a mai luat un portar, pe Mirel Bolboașă! Noua achiziție a sibienilor a prins rar meciuri în ultimele sezoane, la multiplele echipe schimbate

Marius ANGHEL 05 Aug. 2021, 14:32 Liga 2
FC Hermannstadt și-a mai luat un portar, pe Mirel Bolboașă! Noua achiziție a sibienilor a prins rar meciuri în ultimele sezoane, la multiplele echipe schimbate

Campionatul a început, însă campania de achiziții continuă la FC Hermannstadt. Cu o zi înainte de meciul din etapa a 2-a a Ligii 2, echipa sibiană a anunțat că și-a adus în lot încă un jucător, un portar, pe Mirel Bolboașă.

Mirel Bolboașă s-a despărțit de Astra și a ajuns la FC Hermannstadt

Mirel Georgian Bolboașă a fost, la un moment dat, o speranță a fotbalului românesc pentru postul de portar. A fost, fiindcă între timp a ajuns la 32 de ani și nu a progresat mai deloc în cariera sa, după un început promițător la FC Argeș și mai apoi Viitorul Constanța.

În ultimii ani a acceptat cu ușurință să fie rezervă la echipele pe care le-a schimbat aproape în fiecare sezon, ASA Târgu Mureș, Petrolul, UTA și Astra. La fosta prim-divizionară care își dispută meciurile de acasă la Giurgiu nu a prins niciun meci în ultimele două sezoane, fiind de 15 ori rezervă.

În cariera sa, portarul originar din Pitești a evoluat pentru FC Argeș, Viitorul, FC Clinceni, Petrolul (la veche, dar și la actuala socierate), ”U” Cluj, ASA Târgu Mureș, UTA și Astra. În ediția 2018-2019 a Ligii 2 a prins 6 meciuri la Petrolul, iar în 2015-2016, tot de ligă secundă, a apărat în 10 jocuri pentru ”U” Cluj. Ultimul sezon în care a fost titular la o echipă a fost în ediția 2013-2014 a Ligii 2, la FC Clinceni, unde a bifat 21 de partide.

Bolboașă ”freacă” banca și la Hermannstadt?

Acum s-a despărțit de Astra, club aflat într-o situație grea din punct de vedere financiar, și a ajuns la FC Hermannstadt, echipă retrogradată și ea în Liga 2 și care în această vară și l-a mai adus și pe Vlad Muțiu (26 de ani), iar în lot îl mai are și pe Ionuț Pop (24 de ani).

În primul meci din acest sezon, Pop a fost titular cu FC Buzău (scor 2-1), iar Muțiu a fost rezervă. Bolboașă pare a avea șansa a treia de a apăra la echipa sibiană.

”Bine ai venit la FCH, Mirel Bolboașă!
Mirel Bolboașă este un goalkeeper experimentat, care are 32 de ani și o înălțime de 1,90 metri. Acesta a evoluat până acum la echipe ca F.C.Argeș, CS Buftea, Viitorul Constanța, F.C.Clinceni, Petrolul Ploiești, U Cluj, A.S.A.Tg.Mureș, U.T.A.Arad și în sezonul precedent la Astra Giurgiu.
Îi dorim mult succes lui Mirel și sperăm să ajute echipa noastră în drumul spre revenirea în Liga 1!”, a anunțat FC Hermannstadt.

Marius Măldărășanu spunea că și-ar mai dorit cel puțin doi atacanți, însă, până atunci, a primit un portar.

FC Hermannstadt joacă astăzi, de la oa 17:30, în debutul etapei a 2-a a Ligii 2, la Techirghiol, cu Unirea Constanța, meci care se dispută fără spectatori.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-vrea-sa-dubleze-victoria-din-prima-etapa-marius-maldarasanu-si-jucatorii-merg-la-unirea-constanta-doar-cu-gandul-celor-trei-puncte-nu-ne-intereseaza-problemele-lor-vrem-sa-19194323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premiera-istorica-pentru-liga-2-in-etapa-a-2-a-nu-mai-putin-de-sapte-meciuri-din-cele-zece-vor-fi-televizate-steaua-fusese-pusa-sa-joace-din-nou-miercuri-insa-s-a-revenit-asupra-programarii-19194442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-fc-hermannstadt-se-joaca-fara-spectatori-la-techirghiol-motivul-pentru-care-publicul-nu-are-acces-pe-stadion-19194414

Marius ANGHEL 05 Aug. 2021, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă