VIDEO | Mircea Bornescu o vede favorită pe Petrolul în ”Primvs Derby”: ”Rapid a dezamăgit și nu știu care sunt motivele, pentru că nu au o echipă chiar atât de rea.” Cel deranjează la conducătorii clubului giuleșean

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 05 Nov. 2020, 12:09 Actualizat: 05 Nov. 2020, 12:50 Liga 2

Mircea Bornescu (40 de ani), fost portar la Rapid și Petrolul, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, despre meciul direct dintre cele două echipe pentru care a jucat în cariera sa. Acesta susține că o vede favorită la partida de vineri pe formația din Ploiești.

Totodată, fostul goalkeeper susține că este deranjat de atitudinea jucătorilor de la Rapid. Borbescu nu este mulțumit nici de lipsa de reacție a conducătorilor clubului giuleștean, care nu apără clubul atunci când arbitrii fac greșeli în defavoarea Rapidului.

Bornescu, deranjat că șefii Rapidului nu au reacție pentru a apăra clubul

„În primul rând, sper să fie o partidă frumoasă. Din punctul meu de vedere, Petrolul este favorită, pentru că, în ultimele partide, Rapidul a dezamăgit și nu știu care sunt motivele, pentru că nu au o echipă chiar atât de rea. Mă deranjează, uneori, lipsa de atitudine a jucătorilor și lipsa de reacție a conducătorilor atunci când arbitrii nu își fac treaba așa cum trebuie.

Am trăit momente de genul acesta, și la Rapid, și la alte cluburi. Făra unitate de grup nu vor reuși nimic, vor trebui să găsească motivația necesară de a depăsi acest moment. La Rapid nu cred că antrenorii au fost problema de la club”, a declarat Mircea Bornescu la ProSport LIVe.

  • Mircea Bornescu este un fost portar, retras în 2017, după ce ultima dată a jucat la FC Voluntari. În cariera sa, jucătorul originar din București a evoluat pentru Juventus București, Unirea Alba Iulia, FC Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Rapid, Petrolul și ”U” Cluj. Pentru Rapid și Petrolul a evoluat de câte două ori, între 2009-2011 și 2014-2015, respectiv 2011 și 2012-2014. Cu Petrolul (2013) și FC Voluntari (2017) a câștigat singurele trofee din palmaresul său, Cupa României.

Meciul Petrolul – Rapid, ”Primvs Derby”, se joacă vineri, de la ora 19:00, pe stadionul ”Ilie Oană”, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 2.

Ediția ProSport LIVE cu Ovidiu Burcă invitat și cu Mircea Bornescu contactat telefonic:

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 05 Nov. 2020, 12:09 Actualizat: 05 Nov. 2020, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă