Noi dezvăluiri despre modul în care Victor Angelescu se implică la Rapid: ”Se bagă să facă tactica, primul 11. Niciodată nu vor avea rezultate”

Andreea VISU 04 Nov. 2020, 11:56 Liga 2
Noi dezvăluiri despre modul în care Victor Angelescu se implică la Rapid: ”Se bagă să facă tactica, primul 11. Niciodată nu vor avea rezultate”

Dănuț Lupu (53 de ani), fost mijlocaș la Dinamo și Rapid, a vorbit despre situația din cadrul clubului din Giulești și a dat de înțeles faptul că cei din conducere se implică în tactica echipei. Mai precis, s-a reverit la principalul acționar Victor Angelescu, chiar dacă nu-i precizează numele.

Rapid a pierdut la scor ultimele două meciuri din campionatul Ligii 2, 0-5 cu U Craiova 1948 SA și 0-3 cu CS Mioveni, iar suporterii și-au pierdut răbdarea și i-au ironizat din nou pe jucători.

După opt meciuri jucate în acest sezon al Ligii 2 din care au trecut 10 etape, Rapid nu se află în cărți pentru obiectivul dorit de către conducere. Giuleștenii ocupă locul 11, cu 13 puncte, fiind la patru puncte de play-off-ul de promovare în Liga 1. Totuși, Rapid are de disputat o restanță cu ”U” Cluj.

Dănuț Lupu acuză conducerea lui Rapid că face echipa

Dănuț Lupu este de părere că această pasă proastă a echipei Rapid este cauzată și de faptul că finanțatorii se implică în tactica echipei.

”O să se supere pe mine, în contextul în care lumea spune că aș dori să mă întorc în fotbal. Dacă le spun ceva, le vreau și binele.
Acești oameni care au potențial și se bagă la fotbal trebuie să înțeleagă că, dacă aduc un antrenor, un conducător, ăia răspund! Ei să-și vadă de treaba lor. Atât timp cât cei cu bani se vor băga să facă tactica, să facă primul 11, niciodată nu vor avea rezultate”, a spus Dănuț Lupu, la DigiSport.

Cristian Săpunaru, atac dur la conducerea Rapidului

Fost fundaș important al Rapidului, Cristi Săpunaru i-a criticat dur pe conducătorii echipei, printr-o postare pe pagina lui de Facebook. Acesta nu a mai suportat să vadă cât de puțin rezistă antrenorii pe banca tehnică a lui Rapid și a ținut să le atragă atenția conducătorilor care ar trebui să își asume vina eșecurilor.

Marian Rada, despre implicarea lui Victor Angelescu în munca antrenorului: ”Ajunsese la un moment dat de venea cu tabla magnetică şi pull-urile acelea şi explica el sistemul 4-3-3, cum se joacă”

Un alt nume important pentru clubul Rapid, Marian Rada, spunea în vară modul în care Victor Angelescu se implică în luarea deciziilor de ordin tactic sau tehnic la echipa alb-vișinie de juniori pe care o pregătea legenda giuleștenilor.

”Venea la antrenamente şi-mi impunea nişte exerciţii tehnico-tactice. Mă uitam la el… Mi-a zis o dată: «Nea Mariane, hai să le arătăm cum se face presssing-ul.» Şi m-am enervat atunci şi i-am spus: «Lasă, mă, că ştiu ei cum să facă pressing şi când să facă pressing.»

Ajunsese la un moment dat de venea cu tabla magnetică şi pull-urile acelea şi explica el sistemul 4-3-3, cum se joacă. Vorbea el, apoi îl lăsa şi pe secund şi la final întreba, «Nea Mariane, ai ceva să spui?» «Nu, mă, nu. Aţi spui voi tot, sunteţi experţi în fotbal.»

Ajungeam la antrenament şi îi spuneam lui Iosif (n.r. – Mihai Iosif, atunci antrenor secund, acum antrenorul interimar al Rapidului după demiterea lui Adrian Iencsi) uite, facem asta, asta… Numai că el vorbea deja cu Angelescu, nu am vrut să-i pronunţ numele. Şi ajungeam la teren, aşezam ‘aeroportul’, cum se spune în fotbal, şi venea Iosif şi mă întreba, «Nu ar trebui să facem asta?»«Nu, mă, facem ce spun eu!» Şi cred ca aveam dreptul ăsta după atâta antrenorat.

Dacă la echipa mare dacă se întâmpla aşa? Nu ştiu, asta poate să-ţi spună Pancu. Dar am auzit că s-a întâmplat şi chiar a existat o altercaţie verbală mai aprinsă din acest motiv”, spunea Rada, la DigiSport.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/balerinele-noastre-jucatorii-rapidului-ironizati-din-nou-se-suporteri-dupa-esecul-cu-cs-mioveni-foto-19155682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-surprinde-si-e-pregatit-sa-conduca-rapidul-tot-sezonul-vrea-sa-indeplineasca-obiectivul-echipei-depinde-ce-vrea-conducerea-avem-lot-de-primele-sase-19155654

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-dezvaluiri-despre-problemele-pe-care-le-intampina-la-echipa-de-juniori-a-rapidului-pe-care-o-antreneaza-ce-se-intampla-acum-in-fotbal-e-o-consecinta-19155539

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

Andreea VISU 04 Nov. 2020, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă