”Balerinele noastre!” Jucătorii Rapidului, ironizați din nou de suporteri după eșecul cu CS Mioveni | FOTO

Andreea VISU 03 Nov. 2020, 11:33 Liga 2
”Balerinele noastre!” Jucătorii Rapidului, ironizați din nou de suporteri după eșecul cu CS Mioveni | FOTO

Suporterii rapidiști sunt extrem de nemulțumiți de situația actuală a echipei, ajunsă pe locul 11 în Liga 2 și victimă a patru umilințe într-o lună, și i-au ironizat din nou pe jucători.

După ce au atașat numele jucătorilor pe niște verze, ca urmare a eliminării din Cupa României, scor 2-3 cu Progresul Spartac (Liga 3), suporterii Rapidului i-au comparat acum pe fotbaliști cu niște balerine.

Suporterii Rapidului, o nouă ironie la adresa jucătorilor

Rapid a pierdut la scor ultimele două meciuri din campionatul Ligii 2, 0-5 cu U Craiova 1948 SA și 0-3 cu CS Mioveni, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.

Fanii rapidiști au mers din nou la stadionul din Regie, ”casa” echipei finanțate de Victor Angelescu, dar de această dată fără verze. Aceștia au afișat niște desene care înfățișau diverse silueze de balerină, fiecare având atașat numele unuia dintre jucătorii utilizați în meciul cu CS Mioveni.

„Balerinele noastre. Lacul lebedelor în formație completă”, au scris suporterii pe Facebook.

Drăghia, Jorza, Manole, Dandea, Goge, Sefer, Lazăr, Pănoiu, Drăghiceanu, Bălan, Hlistei, Țîră, Finica, Costin, Benzar și Crișan sunt jucătorii de la Rapid care au fost victimele noii ironii a suporterilor.

Probabil s-a dorit enumerarea celor care au jucat cu CS Mioveni, însă la rezerve apar jucători care nu au evoluat cu argeșenii, precum Crișan sau Costin, în timp ce Fica, utilizat în ultimul meci, este confundat cu Finica. În timp ce Dulca și Mocioacă, folosiți de interimarul Mihai Iosif, nu sunt enumerați de inonicii fani de la ”UnicSibiu”.

  • Rapid cu CS Mioveni: Drăghia (cpt.) – Jorza (D. Benzar 76′), Dandea, Bg. Manole, Goge – Sefer (Fica 84′), R. Lazăr, Pănoiu (Mocioacă 46′) – Drăghiceanu (Țîră 60′), Ad. Bălan, Hlistei (Al. Dulca 76′). Rezerve neutilizate: Ciuculescu – R. Crișan, R. Costin, Leasă. Antrenor interimar: Mihai Iosif.

Rapid, abia pe locul 11 în Liga 2

După opt meciuri jucate în zece etape de Rapid în acest sezon de Liga 2, echipa ocupă locul 11 în clasament, cu 13 puncte, fiind la patru puncte în spatele ultimei poziții care asigură participarea în play-off-ul de promovare.

Rapid trebuia să joace meciul cu ”U” Cluj luni, de la ora 18:00, în cadrul etapei a 10-a din Liga 2, dar partida a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din tabăra echipei ardelene.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-rapidului-ironizati-de-suporteri-dupa-cea-de-a-treia-umilinta-suferita-intr-o-luna-fanii-au-mers-in-regie-cu-varza-si-au-scris-mesaje-pentru-elevii-lui-adrian-iencsi-19153691

Andreea VISU 03 Nov. 2020, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă