Achiziție importantă pentru Minaur Baia Mare. Maramureșenii au bătut palma cu un mijlocaș cu peste 100 de meciuri în prima ligă și două trofee în CV. ”Sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor”

Răzvan STÎNGĂ, Marius ANGHEL 03 Jan. 2023, 17:26 Liga 2
Achiziție importantă pentru Minaur Baia Mare. Maramureșenii au bătut palma cu un mijlocaș cu peste 100 de meciuri în prima ligă și două trofee în CV. ”Sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor”

Minaur Baia Mare a reușit încă o mutare importantă la capitolul achiziții, reușind să îl legitimeze pe Petre Ivanovici, mijlocaș în vârstă de 32 de ani, care ultima dată a evoluat tot în Liga 2, la FK Miercurea Ciuc.

Petre Ivanovici, acord cu Minaur Baia Mare! A doua achiziție pentru trupa lui Mihai Iosif

Petre Ivanovici s-a despărțit de FK Miercurea Ciuc la finalul anului 2022, după o primă parte de sezon în care a marcat un gol și a fost utilizat în 14 partide.

Conform Graiul Maramureșului, mijlocașul născut la Timişoara a dat curs propunerii venite din partea Minaurului Baia Mare, așa cum s-a întâmplat și cu portarul Raul Avram, prima mutare a iernii pentru trupa lui Mihai Iosif.

  • Aparent, Minaur Baia Mare s-a înțeles și cu fundașul Răzvan Horj, în vârstă de 27 de ani, la nivel verbal, pentru că apărătorul se află în litigiu cu fostul său club, Petrolul.

Petre Ivanovici, peste 100 de meciuri în prima ligă și două trofee

Referitor la Petre Ivanovici, el va aduce cu siguranță un plus important de experiență, având peste 100 de meciuri la nivelul primei ligi, dar având și două trofee în palmares, ambele cu FC Voluntari, Cupa României (sezonul 2016-2017) și SuperCupa României (sezonul 2017-2018).

Petre Ivanovici, care a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Farul, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Poli Timișoara și Vac (Ungaria), a oferit o declarație pentru Liga2.ro. Mijlocașul a recunoscut că acordul cu formația din Maramureș s-a parafat la scurt timp după ce a reziliat cu FK Miercurea Ciuc, în urma unor discuții cu Vasile Miriuță.

Petre Ivanovici vrea să pună umărul la salvarea de la retrogradare în acest sezon, dar și să se bată pentru play-off în stagiunea următoare, Minaur Baia Mare dorind să schimbe, astfel, la 180 de grade obiectivul începând din vară.

Am semnat pe un an și jumătate cu Minaur Baia Mare. Cu Miercurea Ciuc mai aveam jumătate de an contract, dar am ajuns la un acord să reziliem. A doua zi (n.r. – după rezilierea cu FK Miercurea Ciuc) m-a sunat domnul Miriuță și ne-am înțeles.

Obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare și anul viitor clasarea în play-off, sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a spus Ivanovici pentru Liga2.ro.

Minaur Baia Mare, întăriri pentru salvarea de la retrogradare

Minaur Baia Mare are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Minaur Baia Mare va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-despre-planurile-pe-care-le-are-cu-minaur-baia-mare-19257090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-pregateste-primele-plecari-19256495

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-mitrica-si-a-incheiat-conturile-cu-viitorul-pandurii-e-momentul-sa-fac-o-schimbare-majora-mijlocasul-era-unul-dintre-cei-mai-vechi-jucatori-din-lotul-gorjenilor-19257124

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-prima-achizitie-a-iernii-robert-mustaca-s-a-intors-19257121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-vrea-sa-mai-acopere-trei-posturi-cornel-sfaiter-nu-ne-grabim-vrem-sa-luam-deciziile-cele-mai-bune-pozitiile-vizate-19257119

Răzvan STÎNGĂ, Marius ANGHEL 03 Jan. 2023, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă