Mihai Iosif surprinde și e pregătit să conducă Rapidul tot sezonul. Vrea să îndeplinească obiectivul echipei: ”Depinde ce vrea conducerea. Avem lot de primele șase”

Andrei PASCU 02 Nov. 2020, 11:41 Liga 2
Mihai Iosif surprinde și e pregătit să conducă Rapidul tot sezonul. Vrea să îndeplinească obiectivul echipei: ”Depinde ce vrea conducerea. Avem lot de primele șase”

Mihai Iosif (46 de ani) este antrenorul interimar al Rapidului, după ce Adrian Iencsi a fost demis. Deși a disputat un singur meci pe banca giuleștenilor, cu CS Mioveni, care a fost pierdut cu 0-3, Iosif nu dă înapoi și a declarat că este gata să rămână la echipă până la finalul sezonului, chiar dacă acest lucru este foarte puțin probabil.

Mihai Iosif: ”Avem lot de primele șase echipe, putem să ne revenim”

Însă, este pregătit să treacă și în planul secund, dacă oamenii din conducere vor decide să meargă pe altă variantă. Mihai Iosif consideră că poate să îndeplinească obiectivul Rapidului, dacă va fi lăsat în continuare să conducă echipa, pentru că lotul îl face să viseze la play-off.

Eu sunt pregătit pentru orice, chiar să duc echipa până la capăt, în acest sezon. Depinde ce vrea conducerea, eu nu sunt genul care să pună condiții când e vorba despre Rapid.

Avem lot de primele șase echipe, putem să ne revenim. Conducerea le-a transmis băieților că are încredere în ei, dar trebuie să jucăm fotbal, să fim uniți la greu. Poate că amânarea meciului cu U Cluj ne ajută, ne dă puțin timp să ne adunăm. O să vedeți un alt Rapid și un alt Mihai Iosif. Nu datorită mie, ci pentru că atitudinea băieților în teren va fi alta!”, a declarat Mihai Iosif pentru GSP.

Mihai Iosif, despre meciul cu CS Mioveni: ”M-am dus acasă și am plâns” 

Meciul cu CS Mioveni a fost încă unul în care suporterii Rapidului s-au simțit umiliți. Mihai Iosif a recunoscut că a trecut prin aceleași trăiri și că a plâns în noaptea respectivă.

M-am dus acasă și am plâns, așa, singur, să nu mă vadă nimeni. Am luat și pastile, să mă liniștesc, abia spre dimineață am reușit să adorm, vreo două ore. M-a simțit soția, mi-a și zis, de când am venit, că nu m-a văzut niciodată așa transformat, nici când a murit mama mea”, a mai declarat antrenorul interimar al Rapidului.

Nicolae Grigore, principalul candidat pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului 

Șansele ca Mihai Iosif să rămână la Rapid sunt destul de mici. Încă din momentul demiterii lui Adrian Iencsi, ProSport a scris în exclusivitate despre lista cu posibilii înlocuitori. Giuleștenii au trei variante pe care le tatonează pentru a numi un nou antrenor principal. Nicolae Grigore, secundul lui Mutu la tineret, pare să aibă cele mai mari șanse.

Nicolae Grigore (37 de ani) a mai lucrat la Rapid, fiind ”secundul” lui Daniel Pancu în prima parte a sezonului trecut, însă acum are de rezolvat despărțirea de FRF. Bogdan Andone e liber după despărțirea de Astra, în timp ce Bogdan Lobonț a mai fost ofertat de Rapid, dar a refuzat categoric. Se mai încearcă și acum aducerea lui.

Finanțatorul Victor Angelescu ar merge pe mâna lui Grigore, plăcându-i faptul că e tânăr și folosește mult noile concepte tactice din fotbalul internațional, fiind pasionat de studiul video.

Rapid, eșecuri rușinoase în ultimele meciuri

În ultimele șase meciuri, Rapid a câștigat unul singur și a suferit mai multe înfrângeri rușinoase. Aici intră eșecurile cu Fotbal Comuna Recea (1-2), cu U Craiova 1948 SA (0-5) și eliminarea din Cupa României în fața Progresului Spartac (2-3 după reprizele adiționale). Nici diferența de scor din eșecul cu CS Mioveni, 0-3, nu este prea demnă de Rapid.

Rapid a căzut pe locul 11 după înfrângerea cu CS Mioveni. După disputarea a opt partide are 13 puncte, fiind la patru lungimi de locul 6 ocupat de Farul, care la finalul sezonului regular asigură prezența în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-dezvaluiri-despre-problemele-pe-care-le-intampina-la-echipa-de-juniori-a-rapidului-pe-care-o-antreneaza-ce-se-intampla-acum-in-fotbal-e-o-consecinta-19155539

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-rapid-u-cluj-amanat-dsp-aviz-nefavorabil-pentru-clujeni-care-au-nu-mai-putin-de-23-de-infectati-cu-covid-19-19155361

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Nov. 2020, 11:41 Liga 2
Pe aceeași temă